ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ τεχνικός διευθυντής και οι αυξημένες προσδοκίες

Ο τεχνικός διευθυντής και οι αυξημένες προσδοκίες

Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια ψάχνει (δυστυχώς) απεγνωσμένα την διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και πώς να μην το ψάχνει όταν σε όμιλο προκρίθηκαν άλλες πέντε ομάδες, ΑΕΚ, Αποέλ, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Απόλλων. Είναι η μοναδική απ’ αυτές που κυνηγούν τη διάκριση, είτε κάθε χρόνο είτε συχνά. Είναι λογικό να υπάρχει ένα αποθημένο και να θέλεθ να βάλει ένα τέλος.
Εντούτοις, στην τρέχουσα σεζόν ο αποκλεισμός ήλθε πολύ νωρίς, μόλις από τον 2ο προκριματικο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Χειρότερα δεν γινόταν. Είναι λογικό να κυριαρχήσει η απογοήτευση και ο προβληματισμός. Ο κόσμος άλλα περίμενε.
Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, κάτι που ήταν απαίτηση της πλειοψηφίας του κόσμου και όχι μόνο, όπως ήταν λογικό ανέβασε τις προσδοκίες. Όλοι πίστευαν πως, αυτή τη φορά τα πράγματα θα ήταν αλλιώς, θα γινόταν ένας πιο. επαγγελματικός σχεδιασμός – προγραμματισμός και η Ομόνοια θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις στην Ευρώπη. Όλοι έπεσαν έξω, δυστυχώς.
Όταν το προηγούμενα χρόνια βρέθηκες στον προθάλαμο των ομίλων αλλά λόγω διαιτησίας και κάποιων ατομικών λαθών δεν επιτευχθηκε ο στόχος, φέτος ήταν λογικό να προσδοκούσαμε όλοι σε κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον στην παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ.
Επειδή η μουρμούρα και η μιζέρια δεν κάνουν καλό, θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία. Αυτό θα πρέπει να το επιτρέψει ο Νίκος Νταμπίζας και οι διοικούντες με τις ενέργειές τους. Να δώσουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να ικανοποείται με τα λίγα αλλά να βλέπει ψηλά, πολύ ψηλά. Και είναι λογικό να γίνεται κριτική για τη σύντομη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, τις επιλογές, τα κενά, την αγοπορία στην υλοποίηση μετεγγραφών. Ας δοθεί η απάντηση στο πρωτάθλημα, γενικά στις εγχώριες διοργανώσεις και να περιμένουμε την επόμενη σεζόν, μπας και το ευρωπαϊκό όνειρο α γίνει πραγματικότητα. Τότε, που η λογική λέει πως η ομάδα δεν θα χτιστεί από το μηδέν αλλά θα είναι στημένη και απλώς θα γίνουν μικρές διορθωτικές κινήσεις που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Αυτό δηλαδή που ψάχνει τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa