ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Κουτσοκούμνης στο πλευρό των διαιτητών

Ο Κουτσοκούμνης στο πλευρό των διαιτητών

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης πριν την έναρξη των εργασιών του 20ου ετήσιου σεμιναρίου διαιτησίας, τόνισε πως οι διαιτητές διαθέτουν τις ικανότητες και με τη σκληρή δουλειά μπορούν να βελτιώσουν την κυπριακή διαιτησία.
Καλωσόρισε τον Χιου Ντάλας, υπεύθυνο διαιτησίας της ΚΟΠ, τονίζοντας πως η εδώ παρουσία του είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει στην προσπάθεια για να ανέβει περισσότερο το επίπεδο της διαιτησίας.
«Οφείλω να σας ευχαριστήσω γιατί ένα δύσκολο πρωτάθλημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καταφέραμε να τελειώσει χωρίς προβλήματα», είπε αρχικά απευθυνόμενους στους διαιτητές και συνέχισε:
«Είναι κρίμα να μεσολαβεί, όπως πέρσι, μια περίοδος με λάθη που μας υποχρεώνουν κάθε Ιανουάριο να αρχίζουμε τις συσκέψεις και τις συζητήσεις για βελτίωση της παρουσίας σας».
Και πρόσθεσε: «Είναι κρίμα γιατί αδικείτε τις ικανότητες σας και με τη δουλειά που εσείς κάνετε, μπορείτε για καλύτερη και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια καλής παρουσίας στα πρωταθλήματα μας».
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα και το επίπεδο της προχθεσινής εξέτασης φυσικής κατάστασης των διαιτητών, ενώ επανέλαβε ότι από τη νέα σεζόν οι τελικοί Κυπέλλου θα διεξάγονται με Κύπριους διαιτητές.
Όσο για τα αποτελέσματα της εξέτασης φυσικής κατάστασης, απλώς να αναφέρουμε πως δεν πέρασαν οι Γιάννης Αναστασίου και Αγγέλα Κυριάκου.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa