ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τζίμης, η δημιουργία, η δυστοκία και οι δοκιμές

Ο Τζίμης, η δημιουργία, η δυστοκία και οι δοκιμές

Το πρώτο φιλικό μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Ευρώπη ανήκει στην ιστορία. Το τελικό του αποτέλεσμα 1-1 για την ιστορία, λίγο απασχολεί. Αυτό που έχει σημασία μέσα από τέτοια παιχνίδια, είναι να βελτιώνεται η ομάδα, να κάνει τις δοκιμές που θέλει ο προπονητής, να αποκτά η ομάδα ομοιογένεια.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνουν άλλα δύο ίσως και τρία φιλικά παιχνίδια. Θα λειτουργήσουν θετικά ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (20-21 Αυγούστου).

Όσον αφορά στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΖ, υπάρχουν και θετικά και αρνητικα. Παρόλο που δεν είχαμε εικόνα αφού το ματς έγινε με κλειστές τις πόρτες, για λόγους ασφαλείας επειδή δεν υπάρχουν κερκίδες όπως λέχθηκε από τους παράγοντες του σωματείου, τα όποια συμπεράσματα τα εξαγάγουμε από την ενημέρωση του γραφείου Τυπου.

ΘΕΤΙΚΑ: Η επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή ακριβώς ένα μήνα μετά, ίσως να ήταν ότι καλύτερο στο χθεσινό φιλικό. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε για 58 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Κάρβερ παρουσίασε την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Μάλιστα, ο Τζίμης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Αυτό που του έλειψε ήταν το γκολ αφού ήταν πρωταγωνιστικής σε πολλές φάσεις. Εδειξε να είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα από ποτέ προηγουμένως. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος στο δικό του περιβάλλον, στους δικούς του ανθρώπους.

Το γεγονός ότι ο Κάρβερ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, παρόλο που απουσίαζαν 12 ποδοσφαιριστες για διάφορους λογους (Μπαντιμπανγκά, Λούβαρης, Φιλιώτης, Βασιλείου, Ρουσιάς, Κατελάρης, Γιωργαλλίδης, Φλορέσκου, Φυλακτού, Καρλίτος, Σέρινταν), είτε ήταν τραυματίες είτε αποφασίστηκε να ξεκουραστούν, συγκαταλέγεται στα θετικά. Ο Άγγλος τεχνικός άφησε το 4-4-2 και θέλησε να αγωνιστεί η ομάδα του σ’ όλο το 90λεπτο με το 4-2-3-1.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που ενταχθηκαν αργοπορημένα στην ομάδα ή δεν τους δόθηκε προηγουμένως η ευκαιρία, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Κότσαρης και Νασιμέντο πήραν 90λεπτο, ενώ και ο Σοϊλέδης αγωνίστηκε για 58 λεπτά. Ο Γιόργκενσεν μετά τον τραυματισμό του, έπαιξε για πρώτη φορά 26 λεπτά. Ακόμη, πήραν χρόνο οι νεαροί Κονομής, Ιβανόφ, Φραγκέσκου και Δημητρίου.
Στα θετικά και το γεγονός ότι σκόραρε και πάλι ο Αγκάγιεφ, που δείχνει να έχει και το γκολ ο 24χρονος Ισραηλινός.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Στα αρνητικά καταγράφεται πρωτίστως η δυστοκία στο σκοράρισμα. Παρόλο που η Ομόνοια δημιούργησε σωρεία ευκαιρίων, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή αφού η αποτελεσματικότητα είναι σημαντικό όπλο.

Ακόμη, η Ομόνοια δέχθηκε γκολ σε μια από τις λίγες ευκαιρίες του αντιπάλου. Είπαμε, «πονά» στην άμυνα και εκεί είναι που θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τόσο με τη δουλειά στις προπονήσεις όσο και με τις προσθήκες που θα γίνουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa