ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιευθετήθηκε η αγωγή της Russian Commercial Bank κατά της...

Διευθετήθηκε η αγωγή της Russian Commercial Bank κατά της OMONOIAΣ.

Σύμφωνα με άρθρο της Στέλλας Σωκράτους στην ιστοσελίδα του Super Sport FM, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέληξε σε συμφωνία με την Russian Commercial Bank με βάση την οποία η τράπεζα αποσύρει την απαίτηση της κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντάλλαγμα διαφήμιση.

Bet on Alfa

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

Η Σωκράτους σημειώνει ότι καθοριστικό ρόλο στην θετική για το σωματείο εξέλιξη είχε ο πρώην πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ.

Στο δημοσίευμα βέβαια δεν αναφέρεται εάν η Russian Commercial Bank έχει αποσύρει και την απαίτηση της κατά του Μιλτιάδη Νεοφύτου ή εάν αυτή ακόμα τρέχει.

Υπενθυμίζουμε ότι η Russian Commercial Bank είχε εγείρει αγωγή κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δάνειο το οποίο το τότε Δ.Σ. ουδέποτε ενέκρινε ή είχε υπόψη του. Εναγόμενος εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και ο πρώην πρόεδρος Μιλτιάδης Νεοφύτου ο οποίος ήγειρε ανταπαίτηση στα πλαίσια της αγωγής αυτής κατά του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Σχετικό είναι και άρθρο μας στις 06 Ιουνίου 2015: ” Το φάντασμα της Russian Commercial Bank και οι νομικές ακροβασίες του Μιλτιάδη κατά του Χριστόφια. Και το μεγάλο θύμα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Παραμένει ερωτηματικό επομένως εάν εκρεμμεί ακόμα η αγωγή από την τράπεζα κατά του Μιλτιάδη Νεοφύτου και κατ’ επέκταση και η αγωγή Μιλτιάδη Νεοφύτου κατά του Δημήτρη Χριστόφια ή εάν το όλο θέμα έχει διευθετηθεί “πακέτο”.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι στη τελευταία Γενική Συνέλευση υπήρξε ερώτηση για το θέμα από το πρώην μέλος του Δ.Σ. Νικόλα Χριστοδούλου σε σχέση με την εμφάνιση του χρέους αυτού στους λογαριασμούς του σωματείου. Η ερώτηση ήταν ότι αφού το σωματείο δεν αναγνωρίζει το χρέος γιατί το περιλαμβάνει στους λογαριασμούς. Η απάντηση εκ μέρους της Πώλας Κυπριανίδου (ελέγκτριας του σωματείου) ήταν ότι από τη στιγμή που εκρεμμεί αγωγή είναι υποχρεωμένη να περιλαμβάνει αυτό το ποσό στα χρέη.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάληξη είναι θετική για το σωματείο μας σε ότι αφορά την μείωση του χρέους αφού διαγράφεται ένα μεγάλο ποσό.

Τουλάχιστον, ψυχολογικά να μειωθεί το χρέος κατά 2 και βάλε εκατομμύρια ευρώ, δεν είναι και λίγο πράγμα στις εποχές που ζούμε!.

Σημειώνουμε ότι ως ιστοσελίδα γνωρίζαμε ότι έγινε επαφή με την Russian Commercial Bank πρόσφατα, μετά την Γενική Συνέλευση, για διακανονισμό της υπόθεσης. Οι πληροφορίες μας ήταν ότι η συνάντηση έγινε από 2 επιχειρηματικούς παράγοντες που βρίσκονται κοντά στο τριφύλλι διαχρονικά,  και ότι ήταν θετικά τα σημάδια εκ πλευράς τράπεζας. Δεν δημοσιοποιήσαμε το θέμα μέχρι να έχουμε τελική κατάληξη που όπως φαίνεται υπήρξε.

Τέλος επιβάλλεται να γίνει επίσημη ενημέρωση από το σωματείο για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα ειδικά αν πρόκειται για χορηγία ή διαφήμιση. Εάν πρόκειται για διαφήμιση η ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζει οριστικά το χρέος προς την τράπεζα. Δηλαδή εκεί που η θέση ήταν ότι δεν χρωστούμε τα χρήματα, τώρα αναγνωρίζουμε το χρέος αφού σε αντάλλαγμα θα δώσουμε διαφήμιση. Η Russian Commercial Bank επομένως θα είναι μόνιμος πιστωτής του σωματείου μέχρι να αποπληρωθεί το ποσό σε διαφήμιση. Εάν αφορά χορηγία τότε το θέμα είναι εντελώς διαφορετικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa