ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜία ίσως και δύο οι αποχωρήσεις

Μία ίσως και δύο οι αποχωρήσεις

Παρόλο που μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι ενέργειες για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας, θεωρείται δεδομένο κι ας μην γίνεται ιδιαίτερη αναφορά ότι θα πορκύψουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νταμπίζα «ψήνει» τις αποχωρήσεις. Δεν θέλει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και δημοσιότητα στο όλο θέμα, με την ευχή ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή με τους υποψήφιους να δουν την πόρτα της εξόδου.

Πληροφορίες του omonoia24.com κάνουν λόγο για δυο ονόματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Μπεϊτάρ, ωστόσο στην πορεία το θέμα σίγησε για ευνόητους λόγους.
Ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος να αποχωρήσε από το ρόστερ της Ομόνοιας. Οι συχνοί τραυματισμοί του αλλά και η εξωγηπεδική ζωη του Βέλγου αποτελούν σημαντικούς λόγους για να αποτελέσει παρελθόν. Γίνονται συζητήσεις και αναζητείται φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.
Αν θα προκύψει και δεύτερη αποχώρηση αυτή θα αφορά στον Γκεόργκε Φλορέσκου. Παρόλο που στην Ομόνοια προσδοκούσαν πολλά στο πρόσωπο του Ρουμάνο, αυτός τους απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη.
Ήταν εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών και ο Νταμπίζας από τη στιγμή που κινείται για άλλη μια κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση, είναι ορατό το ενδεχόμενο να δει την πόρτα της εξόδου ο Φλορέσκου. Η περίπτωσή του, πάντως, φαντάζει πιο δύσκολο από αυτή του Μπαντιμπάνγκα κυρίως γιατί αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.
Χρειάζεται υπομονή και λεπτοί χειρισμοί μέχρι να φθάσει η Ομόνοια σε όσο το δυνατό πιο επώδυνη για το σωματείο λύση του συμβολαίου των ποδοσφαιριστών. Ανάλογα με τις αποχώρήσεις θα προκύψουν και περαιτέρω μετεγγραφές από τις δύο (ξένων / κοινοτικών) που δικαιούται αυτή τη στιγμή η Ομόνοια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa