ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Κλωναρίδης, ο Κωνσταντινίδης... και το μυστήριο Νταμπίζα!

Ο Κλωναρίδης, ο Κωνσταντινίδης… και το μυστήριο Νταμπίζα!

Ονόματα αιωρούνται και πάλι για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως η προηγούμενη εμπειρία έδειξε πως ο Νταμπίζας μπορεί και αφήνει κλειστά τα χαρτιά του και σε όλες τις περιπτώσεις μεταγραφών αιφνιδίασε με τις επιλογές του. Έτσι και τώρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Bet on Alfa

Πληροφοριακά αναφέρουμε πως τις τελευταίες μέρες παίζει έντονα, κυρίως στην Ελλάδα, το σενάριο ότι ντύνεται στα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Εδώ στην Κύπρο από την άλλη, κυκλοφορεί επίσης η είδηση πως ο Νίκος Νταμπίζας επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ελλαδίτη επιθετικό του Παναθηναικού, μετά που τέθηκε εκτός πλάνων από τον Στραματσόνι. Όπως και να έχουν τα πράγματα η κατάσταση με τον Κλωναρίδη είναι δύσκολη και λόγω του συμβολαίου που διατηρεί με τον Παναθηναικό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 24 χρονος Ελλαδίτης αγωνίζεται στα φτερά στην μεσοεπιθετική γραμμή και αν ισχύει το ενδιαφέρον Νταμπίζα, ίσως αυτό να συνεπάγεται και με φυγή κάποιου από το υφιστάμενο ρόστερ, με το μυαλό μας να πηγαίνει στον Μπαντιμπαγκά που ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς.

Στον κατάλογο Α της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν 2 θέσεις κενές που το πιο λογικό είναι να καταληφθούν από παίκτες σε δύο θέσεις όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το σοβαρότερο πρόβλημα, στην μεσοαμυντική και αμυντική γραμμή.

Για την θέση του δεξί μπάκ, τα Ελληνικά Αθλητικά πόρταλ, στέλνουν τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ υπό την μορφή δανεισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρόκειται για ένα 23χρονο πολύ ταλαντούχο, τον οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να ωριμάσει σαν παίκτη παραχωρώντας τον για δανεισμό σε μία μεγάλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Το τι γράφεται και τι λέγεται δεν έχει και τόση σημασία καθώς για όλα που αφορούν τις μεταγραφές, ένας… Νταμπίζας ξέρει! Είναι γεγονός πως αν ευσταθούν οι πληροφορίες για τους δύο Ελλαδίτες τότε αλλάζουν αρκετά δεδομένα καθώς μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως οι κύριες ανάγκες τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ένας μεσοαμυντικός και ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ οι δύο πιο πάνω απέχουν από αυτές τις δύο θέσεις.

Για να δούμε λοιπόν τι θα προκύψει τις επόμενες μέρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa