ΑρχικήDaily NewsΟ Ζίγκι φέρνει στόπερ

Ο Ζίγκι φέρνει στόπερ


Στην πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» βρίσκεται ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Βέλγος εξτρέμ, που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην Ομόνοια, ενώ αντιμετώπισε και πολλούς τραυματισμού, θα αποτελέσει παρελθόν.

Bet on Alfa

Πληροφορίες φέρουν τον Άρη Θεσσαλονίκης να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον Μπαντιμπανγκά. Η πλευρά του Άρη είναι σε επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Η Ομόνοια αξιώνει ένα σημαντικό ποσό (περίπου 200.000 ευρώ), όμως δεν θα πει όχι σε παραχώρησή του και με λιγότερα χρήματα. Θα είναι ευχής έργον, λοιπόν, να πωληθεί ο Βέλγος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ομόνοια θα απαλλαγεί από το συμβόλαιό του αλλά θα βάλει και χρήμα στο ταμείο της για να κάνει άλλη μια μετεγγραφή.

Ακόμη και να μην πωληθεί ο Μπαντιμπανγκά, υπάρχει πρόθεση για τερματισμό του συμβολαίου του. Στόχος είναι όπως το διαζύγιο που θα εκδοθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι βελούδινο. Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ειδικός όρος για αποζημίωση τριών μηνιαίων μισθών. Αν δεν υπάρξει κάτι καλύτερο για τον σύλλογο, τότε θα οδηγηθεί σ’ αυτή τη λύση.

Με το που θα αποχωρήσει ο Ζίγκι, θα ελευθερωθεί μια θέση ξένων / κοινοτικών και ο Νταμπίζας θα μπορέσει να υλοποιήσει άλλη μια μετεγγραφή. Αυτή θα αφορά σε κεντρικό αμυντικό αφού για τις δυο διαθέσιμες θέσεις κινείται για ανασταλτικό μέσο και επιθετικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa