ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘέλει στόπερ, το «φωνάζει»

Θέλει στόπερ, το «φωνάζει»

Βελτιωμένη για ένα 45λεπτο, το δεύτερο, παρυσιάστηκε η Ομόνοια στο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας (2-0). Η ομάδα μας έδειξε να μπορεί να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο με σύστημα 4-2-3-1, με το οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο που ικανοποίησε σε γενικές γραμμές. Ο Κλέιτον παίζει στη φυσική του θέση και με τις κάθετες μπαλιές είναι σε θέση να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Η Ομόνοια στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκε ως εξής: Παναγή κατω από τα δοκάρια. Καρλίτος στο δεξί άκρο της άμυνας, Νασιμέντο και Παντελιάδη στα στόπερ και Σοϊλέδη ως αριστερό μπακ. Φυλακτού και Τουρέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ως ανασταλτικό δίδυμο και τον Κλέιτον σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αγκάγιεφ και Χριστοφή ως εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης τον Ντάρμπισαϊρ. Κυκλοφόρησε την μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε διάθεση.
Σημείο που προβλημάτισε και για άλλη μια φορά «φώναξε» πως η Ομόνοια έχει ανάγκη από προσθήκη κεντρικού αμυντικού, ήταν οι αδυναμία στην άμυνα. Παρόλο που δεν δέχθηκε γκολ, όμως αγωνιζόταν απέναντι σε μια ομάδα που σπάνια έβγαινε στην επίθεση, σε όποιες περιπτώσεις το έκανε υπήρξε αναστάτωση.
Με την ΑΕΖ το ίδιο έγινε, σε μια από τις λιγοστές επιθετικές της προσπάθειες υποχρέωσε την ομάδα μας να μαζέψει την μπάλα από την εστία της.
Ο Νταμπίζας ήταν στο γήπεδο και θέλουμε να πιστεύουμε πως εντόπισε το πρόβλημα και δεν θα το σκεφτεί για προσθήκη στόπερ.
Ο Παντελιάδης δεν είναι στόπερ. Ο Όρσουλιτς όσο καλή παρουσία κι αν είχε στα ευρωπαϊκά ματς, δεν εμπνέει σιγουριά, ενώ ο Νασιμέντο που θεωρείται η βασική επιλογή ακόμη ψάχνεται, θέλει τον χρόνο του. Ας βιαστεί λίγο ο τεχνικός διευθυντής, για να μην χαθεί νωρίς και το τρένο της διάκρισης στο πρωτάθλημα, όπως έγινε στην Ευρώπη.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa