ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤι είδαμε και τι δεν είδαμε στο χθεσινό φιλικό....

Τι είδαμε και τι δεν είδαμε στο χθεσινό φιλικό….

Θα κάνουνε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουμε τους 16 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες στο φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση και να εξάγουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα για τις προθέσεις του Κάρβερ λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Παναγή ο οποίος φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγλου τεχνικού και θα αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την φετινή σεζόν.

Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν ο Παντελιάδης σε όλο τον αγώνα και οι Ούρσουλιτς και Νασιμέντο από ένα ημίχρονο. Ο Κάρβερ με αυτό τον τρόπο θέλησε να πει και στους τρείς ποδοσφαιριστές ότι θα αποτελέσουν τις βασικές του επιλογές για το κέντρο της άμυνας. Γενικά (αν και έγιναν κάποια μικρά λάθη) η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες ήταν καλύτερη από άλλα φετινά παιχνίδια.

Αριστερά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Σοιλέδης ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά και αμυντικά και επιθετικά και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ την φετινή σεζόν.

Δεξιά στην άμυνα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μάριος Δημητρίου όπου έδειξε ότι στο 4-4-2 μπορεί να βοηθήσει πολύ αφού πρόκειται για πιο επιθετικό μπακ. Στο δεύτερο ημίχρονο την θέση του πήρε ο Καρλίτος ο οποίος ήταν αρκετά καλός σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκίνησαν το παιχνίδι οι Μαργκάσα και Φλορέσκου και στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τις θέσεις τους οι Τουρέ και Φυλακτού. Σε αυτές τις δύο θέσεις ο Κάρβερ δείχνει ακόμα να κάνει σκέψεις. Ο Τουρέ έδειξε και χθες πολύ καλά στοιχεία τόσο στο κράτημα μπάλας όσο και στο μαρκάρισμα και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. Επίσης χθες είδαμε τον Φλορέσκου όση ώρα αγωνίστηκε να πηγαίνει πολύ πίσω για να πάρει μπάλα και να ξεκινά το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από αυτόν. Μαργκάσα και Φυλακτού είναι ποδοσφαιριστές πολύ γνωστοί σε εμάς και με τα ίδια χαρακτηριστικά έπαιξαν και στο χθεσινό φιλικό.

Ο Σέρινταν έπαιξε για ένα ημίχρονο και δοκιμάστηκε σε δύο θέσεις. Ως αριστερό χαφ και ως δεύτερος επιθετικός. Στον πρώτο του ρόλο τα πήγε πολύ καλύτερα και μαζί με τον Σοιλέδη στην αριστερή γραμμή έδειξαν να τα βρίσκουν πολύ. Από δική τους ενέργεια προήλθε και το πενάλτι με το οποίο προηγήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Την θέση του Σέρινταν πήρε στο δεύτερο μέρος ο Αγκάγιεφ ο οποίο ήταν πολύ κινητικός και βοήθησε πολύ επιθετικά.

Κλέιτον,Χριστοφή και Ντάρμπισαιαρ έπαιξαν για ενενήντα λεπτά. Ο Κλέιτον ξεκίνησε στο δεξί φτερό ενώ έπαιξε και για αρκέτό διάστημα λίγο πίσω από τον επιθετικό.

Ο Χριστοφή ξεκίνησε ως παρτενέρ του Ντάρμπισαιαρ και έδειξε να ψάχνεται ακόμα. Όταν μεταφέρθηκε στα άκρα ήταν πολύ καλύτερος και έδειξε κάποιες από τις αρετές του αν και χρειάζεται ακόμα χρόνο και παιχνίδια.

Τέλος ο Ντάρμπισαιαρ γι’ ακόμα ένα παιχνίδι σκόραρε και μάλιστα με κεφαλιά. Όσες φορές έφτασε η μπάλα σε αυτόν έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία και ευελπιστούμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Autoremarketing

Bet on Alfa