ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόβα τζενεράλε...με πολλαπλά κέρδη!

Πρόβα τζενεράλε…με πολλαπλά κέρδη!

Την Πέμπτη έχει καθοριστεί ο μεγάλος φιλικός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30 και η είσοδος ανέρχεται στα 10 ευρώ!

Bet on Alfa

Είναι το δυνατότερο τέστ που θα δώσει η ομάδα μας ενόψει της έναρξης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Μπορεί να οριστεί και ως πρόβα τζενεράλε. Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή βρίσκεται στα playoff του Europa League και στοχεύει την είσοδο στους ομίλους. Η Αθηναϊκή ομάδα είναι πολύ καλή φέτος και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει απέναντι της ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι η ουσία. Η ουσία είναι ο Κάρβερ να δοκιμάσει την ομάδα με τακτική και αλλαγές απέναντι στα δύσκολα που έπονται. Πολλά θα κριθούν και σε αυτό το φιλικό για την ετοιμότητα της ομάδας. Αν υπάρξουν ανακοινώσεις παικτών εντός της εβδομάδας, ίσως την Πέμπτη να τους δούμε να παίρνουν κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Αν και μέρες διακοπών οι απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ καλούμαστε να παραβρεθούμε στο ΓΣΠ την Πέμπτη για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος  είναι η ψυχολογική τόνωση που πρέπει να δώσουμε στην ομάδα ενόψει Πρωταθλήματος, όσο και αν μας έχει πικράνει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Επιπρόσθετα θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και ευκαιρία να δούμε τα αστέρια του Παναθηναϊκού από κοντά. Είναι τιμή για την ομάδα μας που παρά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους μπαίνουν στο αεροπλάνο για φιλικό στην Κύπρο.

Ένα ακόμη κίνητρο, καθόλου αμελητέο, είναι και το γεγονός πως τα έσοδα του φιλικού θα καταλήξουν στα ταμεία της ομάδας μας, σύμφωνα με επίσημες πηγές του Σωματείου. 

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φιλικού!

Autoremarketing

Bet on Alfa