ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Αθήνα ο Ρουσιάς, επανεξέταση οι υπόλοιποι

Στην Αθήνα ο Ρουσιάς, επανεξέταση οι υπόλοιποι

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει σήμερα ο Ονησίφορος Ρουσιάς για εξειδικευμένες εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα καθορίσει και την πορεία της αποκατάστασής του. Ο 24χρονος επιθετικός θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ώστε το συντομότερο να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Bet on Alfa

Παράλληλα, θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται για τους Μπαντιμπάνγκα, Φιλιώτη και Κατελάρη. Αναλόγως θα ακολουθήσουν και πρόγραμμα ώστε να αποθεραπευθούν πλήρως και να τεθούν στη διάθεση το προπονητή τους.

Εξάλλου, το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ως γνωστόν, διευθετήθηκε για την προσεχή Πέμπτη, στις 19:30, στο ΓΣΠ. Ένα δυνατό τεστ για τους πράσινους του Κάρβερ. Η Ομόνοια ενδέχεται να δώσει άλλο ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Με τη Νέα Σαλαμίνα ακυρώθηκε το φιλικό, που είχε ορισθεί για το Σάββατο, 13 Αυγούστου. Εντός της ημέρας το σωματείο αναμένεται να ανακοινώσει λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, κυρίως για την προπώληση των εισιτηρίων, με την τιμή να έχει ορισθεί στα 10 ευρώ ως γενική είσοδος και 1 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Autoremarketing

Bet on Alfa