ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο ΤΕΤ Α ΤΕΤ ... που θα φέρει εξελίξεις!

Το ΤΕΤ Α ΤΕΤ … που θα φέρει εξελίξεις!

Για σήμερα έχει καθοριστεί η συνάντηση Αντώνη Τζιωνή και Νίκου Νταμπίζα που θα φέρει πολλές σημαντικές εξελίξεις στον τομέα ενίσχυσης της ομάδας.

Bet on Alfa

Κρίσιμη θα είναι αυτή η συνάντηση του Προέδρου με τον Τεχνικό Διευθυντή καθώς θεωρούμε πως οι σημερινές αποφάσεις που θα παρθούν θα καθορίσουν και την κατάληξη για το ρόστερ ενόψει πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νταμπίζας κατ’ αρχήν θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για όλα όσα αφορούν το ταξίδι αστραπή, σε Ελλάδα και Αγγλία. Όπως γνωστοποιήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, στο ταξίδι είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αρκετούς παίκτες, αντάλλαξε απόψεις και οι τελικές αποφάσεις εν πολύς περνούν από την σημερινή συνάντηση με τον Αντώνη Τζιωνή.

Σήμερα θα κριθούν οι μεταγραφικοί στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και λογικά από αύριο ίσως δούμε και κάποιες ανακοινώσεις καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ.

Υπενθυμίζεται πως η συνάντηση γίνεται πριν από την τακτική συνεδρία του ΔΣ ούτως ώστε ο Πρόεδρος να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για τα όσα θα ειπωθούν με τον Νταμπίζα.

Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τότε οι ανακοινώσεις που πιθανόν να προκύψουν, να αφορούν ακραίο επιθετικό, αμυντικό μέσο, αλλά και παίκτες U21, ως δεύτερες επιλογές αλλά και επιλογές επένδυσης.

Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε χωρίς καμία ανακοίνωση, όμως θεωρούμε πως αυτή η εβδομάδα θα είναι “καυτή”! Ίσως να είναι και αυτή που θα κρίνει την τελική εικόνα που θα παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 2 βδομάδες όπου ξεκινάει το Πρωτάθλημα.

Ας ελπίσουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και οι τελευταίες προσθήκες να είναι αυτές που θα προσδώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa