ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣταθερός στη θέση του, δεν βιάζεται!

Σταθερός στη θέση του, δεν βιάζεται!

Τι κι αν απομένουν 10 μέρες από την έναρξη του πρωταθλήματος, τι κι αν η Ομόνοια παρουσίασε σε επίσημα και φιλικά ματς αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως πληροφορούμαστε, παραμένει σταθερός στη θέση του ότι, δεν βιάζεται να ολοκληρώσει τον τις τελευταίες προσθήκες. Ιδιαίτερα μετά και την απόκτηση του Κωνσταντινίδη.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας διαμηνύει πως, παραμένει ήρεμος, ψύχραιμος και αισιόδοξος. Ο λόγος; Όπως λέει, για να ολοκληρώσει τις καλύτερες δυνατές μετεγγραφές για την Ομόνοια. Θέλει και παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που για τον ίδιο και το πλάνο του αποτελουν προτεραιότητα.
Τέτοιες περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, χρειάζεται ειδικό χειρισμό, υπομονή και επιμονή με στόχο να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τους εκλεκτούς. Τους έκανε πρόταση και αναμένει την απάντησή τους.
Επιθετικός και ανασταλτικός μέσος παραμένουν ως οι βασικές επιλογές και θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος και αυτός αναμένεται να είναι ο Μπαντιμπανγκά. Ενδέχεται άλλη μια κίνηση για το κέντρο της άμυνας να αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή προχωρήσει σε προσθήκη έμπειρου αμυντικού θα πρέπει να αναμένουμε και δεύτερη αποχώρηση.
Βάσει δεδομένων και με τον τρόπο που ενεργεί ο Νταμπίζας, είναι ορατό το ενδεχόμενο η Ομόνοια να παρουσιαστεί στα δυο πρώτα ματς πρωταθλήματος με το υφιστάμενο ρόστερ. Άλλωστε, θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος και η μετεγγραφική περιόδος ολοκληρώνεται τέλος του μήνα. Ίσως οι τελευταίες προσθήκες να υλοποιηθούν στις. καθυστερήσεις, όπως έγινε πέρσι με τον Ρομαρίκ.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa