ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣαφώς βελτιωμένη και ουσιαστική

Σαφώς βελτιωμένη και ουσιαστική

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο τον Παναθηναϊκό με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Γ.Σ.Π. Η ομάδα μας παρουσίασε αρκετή βελτίωση σε αρκετούς τομείς και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Τζον Κάρβερ παρέταξε την ομάδα μας με σχηματισμό 4-3-3 ξεκινώντας το αγώνα με τους: Παναγή, Δημητρίου, Νασιμέντο, Παντελιάδη, Μαργκάσα, Τουρέ, Φυλακτού, Κλέιτον, Χριστοφή, Αγκάγιεφ και Ντάρμπισαϊρ.
Η ομάδα μας ήταν αρκετά ανεβασμένη από τα πρώτα λεπτά και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τον παναθηναϊκό. Φάνηκε να την βοηθά και ο σχηματισμός που επέλεξε ο Άγγλος τεχνικός να ξεκινήσει το παιχνίδι αφού οι γραμμές της ομάδας ήταν δεμένες και η ανάπτυξη της ήταν πιο ορθόδοξη από άλλα παιχνίδια.
Το πρώτο 20λέπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά με το σουτ του Κλέιτον που έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτσόλης και στην συνέχεια με την εκτέλεση του, η μπάλα έφτασε στον Χριστοφή που σημάδεψε δοκάρι.
Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε στο 24, όταν ο Κλέιτον έδωσε στον Χριστοφή, αυτός σέντραρε, ο Αγκάγιεφ γύρισε στον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έγραψε το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε και πάλι με σχηματισμό 4-3-3 και με τους ίδιους ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της. Μάλιστα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 56’ όταν μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Χριστοφή μπήκε από αριστερά γύρισε στον Αγκάγιεφ που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 2-0 στο 57′.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κάρβερ προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές (Καρλίτος αντί Μαργκάσα, Σιέρινταν αντί Δημητρίου, Φλορέσκου αντί Κλέιτον και Όρσουλιτς αντί Χριστοφή) και αλλαγή του σχηματισμού του σε 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. Από εκείνη την στιγμή φάνηκε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να μπορέσει να αγωνιστεί με αυτό τον σχηματισμό. Ο παναθηναϊκός βρήκε πολύ περισσότερους χώρους και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί καλά όπως με το 4-3-3.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας ευτύχησε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 80ο λεπτό με τον Κίλιαν Σέρινταν μετά από όμορφη μπαλιά του Καρλίτος και έγραψε με τον καλύτερο τρόπο τον επίλογο του σημερινού φιλικού.
Θετικά υπάρχουν πολλά από τον σημερινό αγώνα. Το πρώτο ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος σήμερα ήταν πάρα πολύ κινητικός μέσα σε όλες τις φάσεις και έδειξε ότι ανεβαίνει. Άλλο θετικό στοιχείο είναι η παραγωγικότητα που επέδειξε σήμερα η ομάδα μας. Έφτιαξε ευκαιρίες και σκόραρε τρεις φορές με τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Φάνηκε επίσης ότι το με σχηματισμό 4-3-3 η ομάδα μας μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.
Βέβαια υπάρχουν και κάποια στοιχεία στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ακόμα δουλειά όπως κάποια ατομικά λάθη στην άμυνα. Όπως και να έχουν τα πράγματα το σημερινό φιλικό αποτελεί ένα καλό δείγμα για το που βρίσκεται η ομάδα και που πρέπει να δουλέψει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa