ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόταση 300000 ευρώ από Λόκερεν...

Πρόταση 300000 ευρώ από Λόκερεν…

Σε συμφωνία με τη Λόκερεν ήρθε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και μένει να πει το «ναι» ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στο Βέλγιο ο 24χρονος επιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα.

Bet on Alfa

«Στη Λόκερεν θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο βελγικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό και μένει να τα βρει και με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει ο παίκτης στη χώρα καταγωγής του, όπου και έπαιζε προ τριετίας ως δανεικός από τη Λιλ στη Μουσκρόν. Πληροφορίες λένε πως το ύψος της συμφωνίας ανέρχεται στις 300000 ευρώ. 

Οι πράσινοι ήθελαν να κρατήσουν τον Κλωναρίδη ως μια έξτρα λύση για την επίθεση, ωστόσο εκείνος θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής και μάλιστα δεν δέχτηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έτσι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει ένα μικρό ποσό από τους Βέλγους για την παραχώρησή του», αναφέρει η ιστοσελίδα sportfm.gr.

Αρνητική εξέλιξη για τον Νταμπίζα, που θα πρέπει να προχωρήσει με το plan B για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει μια θέση στην επίθεση. Θα πρέπει να κινηθεί άμεσα αφού χάθηκε αρκετός χρόνος περιμένοντας τον Κλωναρίδη.

Autoremarketing

Bet on Alfa