ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτις 31 Αυγούστου λέμε αντίο στον μάγο

Στις 31 Αυγούστου λέμε αντίο στον μάγο

Η OΜΟΝΟΙΑ μέσω της επίσημης σελίδας της ανακοίνωνει πως θα πραγματοποιηθεί φιλική τιμητική συνάντηση προς τιμή του Νούνο Ασίς, την Τετάρτη 31 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ…

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

“Φιλική τιμητική συνάντηση προς τιμή του Νούνο Ασίς, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει την ευκαιρία να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Νούνο Ασίς, για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας, της οποίας τη φανέλα τίμησε σε μία ιδιάτερα δύσκολη χρονική περίοδο, κατά την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβαλλε αγώνα οικονομικής επιβίωσης.

Ο Νούνο Ασίς αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (2012-2016), καταγράφοντας 143 συμμετοχές και 24 τέρματα. Για δύο αγωνιστικές περιόδους υπήρξε πρώτος αρχηγός της ομάδας μας, το 2015 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, ενώ το 2012 κατέκτησε το σούπερ καπ.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 31 Αυγούστου, στο ΓΣΠ, για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που αγάπησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και την τίμησε με την παρουσία του, εντός και εκτός γηπέδου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Απόλλωνα που αποδέχτηκε την πρόσκληση για διεξαγωγή τιμητικής φιλικής συνάντησης”.

Autoremarketing

Bet on Alfa