ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επιστροφή επιβάλλει μετεγγραφή

Η επιστροφή επιβάλλει μετεγγραφή

Το ταξίδι στην Αθήνα φτάνει στο τέλος του για τον Νίκο Νταμπίζα αφού σήμερα επιστρέφει στην Κύπρο. Πλέον, από το. αρχηγείο του, τα γραφεία του σωματείου, θα επιχειρήσει να υλοποιήσει τις τελευταίες μετεγγραφές για την Ομόνοια.
Η επιστροφή του τεχνικού διευθυντή επιβάλλει εξελίξεις και μετεγγραφή ή μετεγγραφές. Ο Νταμπίζας αναμένεται να ενημερώσει τον πρόεδρο για τις επαφές που είχε με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή τους.
Ο Κλωναρίδης χάνεται, παρόλο που ακόμη τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ ο «Ντάμπι» σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή κεντρικού αμυντικού.
Όσον αφορά στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ενεργοποίησε το plan B και αν χαθεί οριστικά η περίπτωση Κλωναρίδη, τότε θα επιδιώξει να συμφωνήσει με άλλο ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα, είναι σε ανοιχτή γραμμή με συγκεκριμένο στόχο για τη μεσαία γραμμή. Πληροφορίες φέρουν τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Αγγλία, όμως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται. Ο Νταμπίζας κινείται με κάθε μυστικότητα, θέλοντας να υλοποιήσει τις καλύτερες δυνατές μετεγγραφές για την ομάδα μας.
Το δεδομένο είναι πως, η Ομόνοια στα πρώτα δυο ματς πρωταθλήματος, εντός Αυγούστου, θα παρουσιαστεί με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa