ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝταμπίζα (πάλι) έχεις μήνυμα

Νταμπίζα (πάλι) έχεις μήνυμα

Το σημαντικό είναι ότι η Ομόνοια πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα. Αυτό ήταν το ζητούμενο απέναντι στον Ερμή και αυτό είναι που μετρά. Άλλωστε, ένα ιδανικό ξεκίνημα είναι ικανό να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς ενόψει της συνέχειας.

Bet on Alfa

Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα τεράστια κενά στην αμυντική γραμμή αλλά και στην αμυντική λειτουργία. Επιτρέψαμε στον Ερμή να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και πάλι καλά που δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ. Αυτό έγινε λόγω της θετικής παρουσίας του Παναγή αλλά και της αστοχίας των αντίπαλων επιθετικών.

Τραγικά λάθη από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και κυρίως τον Νασιμέντο αλλά και από τον τρόπο αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας μας.

Ο Κάρβερ και κυρίως ο Νταμπίζας πήραν άλλο ένα μήνυμα. Η ομάδα φωνάζει πως θέλει ενίσχυση στην άμυνα από τα ματς της Ευρώπης, όμως ακόμη δεν πήραμε στόπερ. Πάλι καλά που δεν το πλήρωσε η ομάδα και χθες όπως έγινε με την Μπεϊτάρ.

Αν και υπήρξε μεγάλη αργοπορία, ας το πράξει τώρα, άμεσα, τεχνικός διευθυντής. Είναι κρίμα να το πληρώσει η ομάδα και μετά να γίνει η προσθήκη.

Ακόμη, προκαλεί ερωτηματικό η επιλογή του Νασιμέντο. Μάλιστα, έγινε λόγος πως ο Νταμπίζας περίμενε τον Βραζιλιάνο για αρκετό διάστημα, όμως αυτός στα δυο επίσημα ματς που αγωνίστηκε δεν τον δικαίωσε.

Το μήνυμα το έλαβαν και πάλι προπονητής και τεχνικός διευθυντής και η μπάλα είναι στα πόδια τους να φτιάξουν την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Είναι κρίμα από την μια να σκοράρει η Ομόνοια με σχετική ευκολία και από την άλλη να μπάζει στην άμυνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa