ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτόπερ ή κόφτη αναλόγως νεαρών

Στόπερ ή κόφτη αναλόγως νεαρών

Η πώληση του Γιωργαλλίδη και η κίνηση απόκτησης του Κρέσιτς για τη θέση στον άσο, άλλαξε τον σχεδιασμό του Νταμπίζα για τις τελευταίες προσθήκες. Πλέον, μια θέση για ξένο ή κοινοτικό είναι διαθέσιμη, κι αυτή λόγω της αποχώρησης του Μπαντιμπάνγκα, που ως γνωστόν ενημερώθηκε πως δεν είναι στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.
Πλέον, όπως πληροφορούμαστε, ο τεχνικός διευθυντής θα κινηθεί για την τελευταία προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή για κεντρικό αμυντικό ή ανασταλτικό μέσο. Αυτό θα γίνει αναλόγως της περίπτωσης απόκτησης νεαρού ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.
Δηλαδή, αν προκύψει αξιόλογη περίπτωση νεαρού για την άμυνα, θα πάρει έμπειρο κόφτη ή το αντίθετο. Ενδεχομένως να γίνει κίνηση με νεαρό και για την επίθεση. Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός της Ομόνοιας.
Ακόμη, όπως πληροφορούμαστε, ο Κρέσιτς αποκτήθηκε για δεύτερη επιλογή στον άσο και ότι θα στηριχθεί ως βασικός ο Παναγή. Ο 21χρονος διεθνής πορτιέρο επιβεβαίωσε και χθες πως αξίζει να υπερασπίζεται την εστία μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια. Για να χάσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πρέπει να κάνει σοβαρά και συνεχόμενα λάθη. Ο Παναγή θεωρείται επένδυση και σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο.

Autoremarketing