ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα «Χ» του προγραμματισμού

Τα «Χ» του προγραμματισμού

Αρνητικοί δεν θέλουμε να είμαστε, όμως όταν κάποια πράγματα. βγάζουν μάτια θα πρέπει να τα επισημαίνουμε. Άλλωστε, στόχος μας είναι μέσω της καλόπιστης κριτικής να γίνεται καλύτερη η ομάδα μας. Είμαστε η Ομόνοια και οι απαιτήσεις είναι πάντοτε μεγάλες.
Το γεγονός ότι η Ομόνοια άρχισε νικηφόρα το πρωτάθλημα κι ας μην είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση και αναφερόμαστε στην αμυντική λειτουργία και στα ατομικά λάθη στην άμυνα, είναι κάτι που επισήμανε και ο προπονητής. 

Αυτό που προκαλεί απορία και θα πρέπει να δοθεί σε κάποια φάση και μια εξήγηση είναι οι κινήσεις που έγιναν στα δυο άκρα της άμυνας. Πρόκειται για δυο μεγάλα «Χ» στον προγραμματισμό, που ίσως να έλυναν τα χέρια του Νταμπίζα στις τελευταίες προσθήκες. Γιατί, είναι ξεκάθαρο πως η Ομόνοια έχει άμεση ανάγκη, τόσο από έμπειρο και ικανό στόπερ όσο και για μέσο.

Και εξηγούμαστε: Την ώρα που υπήρχαν οι επιλογές των Καρλίτος και Δημητρίου για το δεξί άκρο της άμυνας, έγινε η προσθήκη του Κωνσταντινίδη. Και ρωτούμε; Χρειάζεται η ομάδα τρεις επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση; Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Καρλίτος, γιατί δεν έγινε προσπάθεια λύσης του συμβολαίου του; Θα άνοιγε άλλη μια θέση στο ρόστερ.

Όσον αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ αποκτήθηκε ο Παντελιάδης έγινε και η κίνηση με τον Σοϊλέδη. Σε μια θέση που αγωνίζεται και ο Μαργκάσα αλλά και ο νεαρός Φιλιώτης. Ο Παντελιάδης τελικά πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας και ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, δεν είναι η θέση του. Πόσο μάλλον την ώρα που διαπιστώνεται πως δεν έχει δίπλα του και την πιο αξιόπιστη λύση αφού ο Νασιμέντο στα δυο επίσημα ματς που αγωνίστηκε, με Μπεϊτάρ και Ερμή δεν ανταποκρίθηκε.

Είναι κρίμα, λοιπόν, να μην μπορεί η ομάδα να ενισχυθεί σε θέσεις που φωνάζει ότι «πονά», ενώ σε άλλες να έχει πέρα των δυο επιλογών. 
Autoremarketing

Bet on Alfa