ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣMπορεί να πετάξει με τα φτερά της!

Mπορεί να πετάξει με τα φτερά της!

Ένας από  τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τον Ερμή, ήταν ο Αμίρ Αγκάγιεφ που απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητα του, αφού σκόραρε δύο γκολ ενώ είχε και την εξαιρετική πάσα στη φάση όπου ο Ντάρμπισάιρ κέρδισε και σκόραρε το πέναλτι.

Bet on Alfa

Ο 24χρονος Ισραηλίτης  μεσοεπιθετικός είναι εκρηκτικός και γρήγορoς, διαθέτει  εξαιρετική κοφτή ντρίμπλα ενώ δείχνει να έχει και το πολύ εύκολο γκολ αφού σε μόλις 5 επίσημα παιχνίδια μάτωσε την αντίπαλη εστία 3 φορές.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ουσιαστικά τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Δημήτρη Χριστοφή. Οι δύο τους στην καλή τους μέρα ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δεύτερο γκολ που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρεμιέρα, όταν Αγκάγιεφ και Χριστοφή έκαναν την άμυνα του Ερμή να μοιάζει με παιδική χαρά.  Στις επιλογές για τα άκρα της επίθεσης είναι φυσικά και οι Σέρινταν και Κλέιτον που η αξία τους και η ποιότητα τους είναι αναμφισβήτητη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές στα φτερά της μπορεί να πετάξει. Χρειάζεται όμως να διορθώσει πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της κυρίως όταν αμύνεται, όπου διαφάνηκαν και τα πιο μεγάλα φετινά της προβλήματα!

Autoremarketing

Bet on Alfa