ΑρχικήDaily NewsΠαντελιάδης και ... κέντρο άμυνας

Παντελιάδης και … κέντρο άμυνας

Το omonoia24 επικοινώνησε με συναδέλφους στην Ελλάδα που επιμελούνται το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης αλλά και προπονητές με κύριο στόχο να διευκρινίσουμε το αγωνιστικό “στάτους” του Θανάση Παντελιάδη. Όλοι επιβεβαίωσαν τα ρεπορτάζ που γράφτηκαν με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ότι δηλαδή πρόκειται για ένα αριστερό μπακ που πολύ σπάνια στο παρελθόν αγωνίστηκε ως στόπερ. Στον Αστέρα Τρίπολης δεν έπαιξε ποτέ στη συγκεκριμένη θέση, ενώ παλαιότερα σε προηγούμενες ομάδες αν αυτό έγινε ήταν περιστασιακά, λόγω μεγάλης ανάγκης και έλλειψης ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας.

Bet on Alfa

Με βάση τα όσα είδαμε μέχρι σήμερα, ο Παντελιάδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση. Δεν είναι τυχαίο που ο Κάρβερ τον αντικατέστησε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ερμή (βάζοντας στην θέση του στον Όρσουλιτς), ενώ στην συνέχεια δήλωσε ότι οι τρεις αλλαγές του, βοήθησαν την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα.

Θεωρούμε ότι είναι άδικο να για τον Παντελιάδη να δέχεται τόσο έντονη κριτική, από την στιγμή που αγωνίζεται σε μια εντελώς καινούργια για τον ίδιο θέση. Από την άλλη Νταμπίζας και Κάρβερ, έχουν την ευθύνη να λάβουν οριστικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αμυντικές αδυναμίες που εμφανίστηκαν από το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa