ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣH "Double Pass" και οι εμπειρίες του Γέσπερ Φρέντμπεργκ

H “Double Pass” και οι εμπειρίες του Γέσπερ Φρέντμπεργκ

H OMONOIA ανακοίνωσε το πρωί την πρόσληψη του Γέσπερ Φρέντμπεργκ στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας μας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Δανός Φρέντμπεργκ είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA Pro. και προτού προσληφθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εργαζόταν στην “Double Pass”.

Bet on Alfa

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας «DoublePass» (http://www.doublepass.com/) μπορεί να εξακριβώσει κάποιος ακριβώς πιο είναι αντικείμενο της και γιατί η πρόσληψη του Γέσπερ Φρέντμπεργκ στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας  είναι πολύ σημαντική εξέλιξη λόγω κυρίως των εμπειριών και των γνώσεων  που έχει αποκτήσει με την επαγγελματική απασχόληση ο  Γέσπερ Φρέντμπεργκ στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Η συγκεκριμένη εταιρεία  ασχολείται με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη νεαρών ταλέντων  εδώ  15 χρόνια. Μαζί με τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους τους που συνεργάζεται η «Double Pass» έχει ως στόχο να δημιουργήσει τους ποδοσφαιριστές και τα αστέρια των επόμενων γενιών.

Η «Double Pass» σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της  προσπαθεί να αποτελεί  πηγή έμπνευσης, ενθάρρυνσης και τη στήριξης σε διάφορες ομοσπονδίες και συλλόγους, όσον αφορά την «Διασφάλιση Ποιότητας και Καινοτομίας» των συστημάτων ανάπτυξης νεαρών ταλέντων. Παράλληλα προσπαθεί με διάφορες καινοτομίες να βρει τρόπους για  “επιτάχυνση” αυτών των συστημάτων ανάπτυξης νεαρών ταλέντων.

Η εταιρεία  έχει ως βάση της το Βέλγιο και συνεργάζεται με  τη Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διατηρώντας  συμβόλαια με ομάδες της Bundesliga. Συνεργάζεται επίσης με  την αγγλική ομοσπονδία FA και διατηρεί συμβόλαια με ομάδες της  Premier League και της  Football League, τη Βελγική (Φλαμανδική) Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Ουγγρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, την ομοσπονδία Ηνωμένων Πολιτειών, την Ιαπωνική Ομοσπονδία και άλλες.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa