ΑρχικήUncategorizedΈψαχνε γκολ .... Δεν είχε λύσεις!

Έψαχνε γκολ …. Δεν είχε λύσεις!

Σ’ ένα παιχνίδι όπου το σκορ ήταν στο 2-2 και η ομάδα μας αγωνιζώταν με ποδοσφαιριστή παραπάνω  για 45 λεπτά, η ΟΜOΝΟΙΑ  δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτιάξει ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη!

Bet on Alfa

Το πιο λυπήρο όμως είναι ότι μετά το 70ο λεπτό και με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάχνει τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα της Αναγέννησης η μόνη επιλογή που υπήρχε στον πάγκο της ομάδας μας ο Τζον Κάρβερ για να περάσει στο παιχνίδι ήταν ο Φυλακτού. Επιθετική λύση δεν υπήρχε ούτε ΜΙΑ!

Κι εδώ γεννιούνται τα ερωτηματικά! Πως είναι δυνατόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει κενά στο κέντρο της άμυνας και στα φτερά της επίθεσης, και να προχωρά στην απόκτηση δεξιού μπακ (Κωνσταντινίδης) και ξένου τερματοφύλακα  (Κρέσιτς).  Το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών το είδαμε χθες και είναι τραγικό.

Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση τις επόμενες τρεις ημέρες που απομένουν για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος πάντως πρέπει να γίνουν κινήσεις που θα φέρουν αποτέλεσμα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη και πιο “γεμάτη” στην συνέχεια!

Autoremarketing

Bet on Alfa