ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρεις μέρες για να σωθεί η παρτίδα κύριε Νταμπίζα

Τρεις μέρες για να σωθεί η παρτίδα κύριε Νταμπίζα

Όταν πριν από δύο μήνες ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσιζε να στείλει εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της περσινής ομάδας Ρουνιέ και Ρομαρίκ  όλοι μας θεωρήσαμε ότι είχε στο χέρι δύο έτοιμες λύσεις που θα έμπαιναν άμεσα στην ομάδα και μάλιστα θα της έδιναν το κάτι παραπάνω στην άμυνα της.

Bet on Alfa

Αντί αυτού όμως και με τον  χρόνο να  περνά επικίνδυνα, oι  πρώτες Ευρωπαϊκές εξετάσεις έφτασαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναγκάζεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας της στον 1ο προκριματικό γύρο κόντρα στην Μπάναντς με την περσινή της 3η επιλογή (Ούρσουλιτς) και έναν αριστερός μπακ (Παντελιάδη).

Και λίγο έλειψε να την πληρώσει όταν  στο 71ο λεπτό του επαναληπτικού στο Γ.Σ.Π η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από λάθος μαρκαρίσματα των κεντρικών της αμυντικών. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση… Για  καλή μας τύχη όμως  το επίπεδο των  Αρμένιων ήταν τόσο χάμηλο με αποτέλεσμα η  ΟΜΟΝΟΙΑ να καταφέρει να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση!

Λίγες ημέρες πριν τον 2ο προκριματικό γύρο της Ευρώπης η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Νασιμέντο ο οποίος μετά τα τραγικά λάθη του Παντελιάδη στο Ισραήλ κόντρα στην Μπεϊτάρ, πήρε φανέλα βασικού στον επαναληπτικό του Γ.Σ.Π. Με μόλις 5-6 προπονήσεις στα πόδια του ο Νασιμέντο έκανε δύο παιδαριώδη λάθη τα οποία μας στοίχησαν και η ΟΜΟΝΟΙΑ ουσιαστικά έχασε την πρόκριση από εκεί. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο από συγκεκριμένο παιχνίδι και είχε στο μυαλό του τα εξής:

– Για άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη πληρώσαμε τα λάθη του προγραμματισμού μας 

– Ο Νασιμέντο χρειάζεται χρόνο και δεν πρέπει αν κριθεί αυστηρά

– Επιβάλλεται η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού (πρωτοκλασάτου)

Δυστυχώς τρεις μόλις ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και είμαστε ακόμα στο περίμενε. Σε δύο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ερμή(!!!) και Αναγέννηση (!!!) η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα εκμπέμπει σήμα SOS κύριε Νταμπίζα κι ελπίζουμε αυτή την φορά να το λάβεις και να προχωρήσεις άμεσα στην ενίσχυση τηςμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Σε τρεις μέρες πρέπει να βρεις τις λύσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που εσύ ο ίδιος δημιούργησες. Ο κόσμος σε πίστωσε με υπομονή και κατανόηση. Και τα δύο αυτά στοιχεία εξαντλούνται μετά τα όσα τραγικά είδαμε με ΕΡΜΗ και Αναγέννηση!

Autoremarketing

Bet on Alfa