ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣH "παράλογη λογική" της αλλαγής Μαργκάσα

H “παράλογη λογική” της αλλαγής Μαργκάσα

Μετά από 45 λεπτά αγώνα, με μια ΟΜΟΝΟΙΑ να παραπέει και πάλι μεσοαμυντικά και να δέχεται δύο γελοία γκολ από μια νεοφώτιστη ομάδα είδαμε τον Ρενάτο Μαργκάσα, τον πιο μαχητικό και παθιασμένο ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (που εν πάση περιπτώση χθες όσο αγωνίστηκε ήταν από τους διακριθέντες), να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή.

Bet on Alfa

Η δική μας λογική και  η λογική όλου του κόσμου που είδε χθες το παιχνίδι είτε από το γήπεδο, είτε τηλεοπτικά, έλεγε ότι στο 46′ ο Σοϊλέδης θα μπει στο γήπεδο στην θέση του Φλορέσκου, θα περάσει στο αριστερό ακρό της άμυνας και ο Μαργκάσα θα μεταφερθεί στα χαφ.

Η “παράλογη λογική” του Κάρβερ έλεγε ότι έπρεπε να περάσει εκτός ο Μαργκάσα. Ψάξαμε το θέμα και βεβαιωθήκαμε ότι ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρασε εκτός για λόγους τακτικής και όχι γιατί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τώρα τι σκέφτηκε ο    Άγγλος τεχνικός και προχώρησε σε αυτή την κίνηση μόνο ο ίδιος ξέρει και μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει. Το μόνο σίγουρο ότι για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε εκτεθειμένος!

Autoremarketing

Bet on Alfa