ΑρχικήDaily NewsΚρίσιμες ώρες για τις τελευταίες κινήσεις

Κρίσιμες ώρες για τις τελευταίες κινήσεις

Και ο χρόνος αντίστροφα μετρά, στο κεφάλαιο μετεγγραφική περίοδος αφού σε 60 ώρες περίπου θα εκπνεύσει. Κι όμως, στην Ομόνοια ο προγραμματισμός δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Νταμπίζας ψάχνει στόπερ της διαφοράς και όχι μόνο.

Bet on Alfa

Μια κίνηση για τον κατάλογο Α’ θα γίνει αφού μια θέση είναι ανοιχτή και όπως έγινε ξεκάθαρο από τη διοίκηση δεν τίθεται θέμα αποχώρησης άλλου ποδοσφαιριστή πέρα από τον Μπαντιμπάνγκα. Κρίμα, γιατί θα έπρεπε να γίνουν τουλάχιστον άλλες δυο μετεγγραφές με έτοιμους και ικανούς ποδοσφαιριστές. 

Το ερώτημα που τίθεται από τον κόσμο της Ομόνοιας είναι, εάν σώζεται η κατάσταση με μια μετεγγραφή, έστω κι αν υπάρχει πρόθεση για άλλη μια ή δύο με ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών. Εμείς λέμε όχι, εκτός κι αν κάποιοι ποδοσφαιριστές που απογοητεύουν με την παρουσία τους, ανεβάσουν την απόδοσή τους και δείξουν πως αξίζουν να είναι στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες αφού ο Νταμπίζας δεν έχει άλλη επιλογή από την προσθήκη ποδοσφαιριστή που θα προσδώσει ποιότητα. Η άμυνα από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και χειρότερα και γενικά αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αν κρίνουμε από τις μετεγγραφές που έγιναν και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ο σχεδιασμός σε μεγάλο βαθμό απέτυχε. Παρόλο που στην πορεία κάποιοι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους διαφοροποιήσουν σε κάποιο βαθμό την κατάσταση, εμείς κρίνουμε από την έως τώρα εικόνα της ομάδας.

Στο πρόσωπο του Νταμπίζα όλοι προσδοκούσαν ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό φέτος, όμως για την ώρα μια από τα ίδια. Μετεγγραφές που δεν αποδίδουν, διατήρηση ποδοσφαιριστών που δεν πείθουν, σε αντίθεση με απομάκρυνση άλλων που η προσφορά τους είναι ικανοποιητική. 

Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής δέχεται έντονη κριτική και καλείται να σώσει ότι σώζεται και βεβαίως να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa