ΑρχικήDaily NewsΛούκας Βύντρα και Σάκης Κύπρου, το αντίδοτο στην κρίση

Λούκας Βύντρα και Σάκης Κύπρου, το αντίδοτο στην κρίση

Με την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών, θα προσπαθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να βελτιώσει την αγωνιστική της παρουσία και να εκμεταλλευτεί την διακοπή ώστε να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Bet on Alfa

Τα δεδομένα για τον Βύντρα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Νταμπίζας τον ήθελε διακαώς και γι’ αυτό και περίμενε δύο περίπου μήνες μέχρι να ολοκληρώσει την μεταγραφή αυτή. Θεωρεί ότι η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες θα βοηθήσουν την ομάδα να αποκτήσει την ηρεμία και την οργάνωση που χρειάζεται στον μεσοαμυντικό χώρο.

Ο Σάκης Κύπρου είναι ένα δικό μας παιδί. Στα 24 του χρόνια πλέον πιο ώριμος και έμπειρος καλείται να αδράξει την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και να βοηθήσει την ομάδα μέσα από την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Η μεταγραφή του ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι τα πάντα έχουν συμφωνηθεί.

Με αυτές τις δύο μεταγραφές, το ρόστερ θεωρητικά έχει πάρει την τελική του μορφή. Αυτό που αναμένει ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι να δει στο γήπεδο μια ομάδα που σε πρώτο στάδιο να αγωνίζεται σε ένα υποφερτό ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και να παίρνει αποτελέσματα. Μπαίνουμε στον τρίτο μήνα της παρουσίας Τζον Κάρβερ στον πάγκο της ομάδας… Κάποτε οι δικαιολογίες αλλά και οι γενικόλογες διακηρύξεις πρέπει να σταματήσουν. Οι απαντήσεις στο ποδόσφαιρο δίνονται μόνο στο γήπεδο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa