ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔημητρίου: «Η πόρτα για τον Νούνο Ασίς, είναι πάντα...

Δημητρίου: «Η πόρτα για τον Νούνο Ασίς, είναι πάντα ανοικτή»

Για τη τιμητική του Νούνο Ασίς, τα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας και τον προγραμματισμό, μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων», Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τη τιμητική του Νούνο Ασίς:

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Είδαμε τι κερδίζει πραγματικά ένας ποδοσφαιριστής όταν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και όταν προσφέρει όσα μπορεί και καταθέτει τη ψυχή του. Ειδικά όταν έχει τη ποιότητα του Νούνο, με το ρομαντισμό που έβγαλε στην Ομόνοια. Αποχαιρέτησε την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ήταν ότι καλύτερο για τη προσφορά του στην Ομόνοια αυτά τα τέσσερα χρόνια. Δεν τον έφταναν τα 21 λεπτά, ήθελε να παίξει και άλλο. Αν του δινόταν η ευκαιρία τώρα που μιλάμε θα έπαιζε μπάλα. Να πούμε πως δεν θα συνεργαστούμε ξανά με το Νούνο στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς. Η πόρτα είναι ανοικτή. Είναι μέλος της οικογένειας της Ομόνοιας».

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Νούνο Ασίς:

«Ο Νούνο αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στη Πορτογαλία σε ένα συγκεκριμένο τομέα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή είναι επαγγελματικά γεμάτος, αλλά η πόρτα μας είναι ανοικτή. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε ξανά».

Για το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού:

«Το παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να πάρουν λεπτά παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο, όπως οι Σοϊλέδης, Κωνσταντινίδης, που ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες και το σοβαρό τραυματισμό που είχε. Θα τον βοηθήσει σημαντικά. Έδειξε πως έχει ποιότητα. Είχαμε τη πρώτη συμμετοχή Κρέσιτς, έπαιξαν ο Κονομής, ο Φραγκέσκου, ο Χριστοδούλου, ο Γιόργκενσεν, ο Χαντζάρας».

Για το αν θα αποκτηθεί ο Δήμος Χαντζάρας:

«Η απόφαση για τον Χαντζάρα θα παρθεί μέχρι αύριο. Αν θα αποκτηθεί, θα γίνε με τη μορφή του ανέργου, θα εξαρτηθεί μέχρι αύριο».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Η ομάδα έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό της σχεδιασμό για ποδοσφαιριστές καταλόγου Α΄. Αν γίνει άλλη κίνηση, θα αφορά τον κατάλογο Β΄. Για άνεργους έχουμε δικαίωμα μέχρι αύριο. Για υποσχετική αφορά παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της Κύπρου και δεν αγωνίστηκαν αυτή τη σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής κινήθηκε με βάση το πλάνο που αρχικά είχε καταρτίσει και για εμάς είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο της αξιολόγησης, των παικτών ως μονάδες, ως ομάδα αλλά και όλων όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η καθημερινή αξιολόγηση είναι πολύ σημαντική. Γίνεται με βάση κριτήρια ομάδας που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Πρέπει να εντοπίζονται οι τομείς που χρειάζονται εξωτερικές κινήσεις για να φθάσουμε στο επίπεδο που αρμόζει στην ομάδα. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού έχουν ήδη στρέψει τη προσοχή τους στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Στόχος είναι μέσα από κάθε μεταγραφική περίοδο η Ομόνοια να βγαίνει πιο δυνατή».

Για το αν θα μπορούσε να γίνει άλλη μια κίνηση:

«Είναι απόλυτη σεβαστή η γνώμη του κόσμου. Αυτοί που αποφασίζουν είναι ο τεχνικός διευθυντής και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να θυμόμαστε το κομμάτι της αξιολόγησης και το κομμάτι της κριτικής. Πρέπει να αφεθεί ένα χρονικό περιθώριο στο καθένα για να δουλέψει. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται. Στόχος είναι σκληρή δουλειά, να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Για τον Μπαντιμπανγκά:

«Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του ποδοσφαιριστή. Για το κατά πόσο θα επιλέξει να παραμένει, αν και δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται, είτε θα πάει σε μια άλλη ομάδα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η περίπτωση του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Δημήτρης Χριστοφή συνεχίζει την αποκατάσταση του. Θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες. Είναι ελαφρύς ο τραυματισμός του Δημήτρη. Απλά επειδή έχει γίνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης θα του δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος να επιστρέψει. Ο Ρουσιάς μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει κανονικά.  Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης είχε ένα κτύπημα, αλλά δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. Ο Κλείτον δεν έπαιξε γιατί είχε μια ενόχληση και δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο Όρσουλιτς δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό. Ο Νασιμέντο ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Αντρέας Παναγιώτου ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις αλλά θέλει ακόμη λίγες. Ο Παντελής Κονομής είχε ένα κτύπημα αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία».

Autoremarketing

Bet on Alfa