ΑρχικήUncategorizedΜέχρι αύριο... μεταγραφές "ανέργων"

Μέχρι αύριο… μεταγραφές “ανέργων”

Αναδημοσίευση: Στέλιος Στέλιου Reporter.com.cy

Bet on Alfa

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της χθεσινής ημέρας (31/08). Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για άνεργους ποδοσφαιριστές – για τον κατάλογο Α – μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, όμως είναι υπό περιορισμούς.

Μία ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή σήμερα ή αύριο νοουμένου ότι δεν συμπληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας σύμφωνα με τους κανονισμούς. Δηλαδή: «Στον Κατάλογο Α θα πρέπει απαραίτητα να εγγράφονται και τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ εκ των οποίων οι 3 να ήταν στο 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα στην Ακαδημία της ομάδας που τους δηλώνει στον κατάλογο, διαφορετικά ο μέγιστος αριθμός των 25 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να μειωθεί κατά τον αριθμό που υπολείπεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 ποδοσφαιριστών».

Σημειώνεται ότι δεν μπορούν να μεταγράφονται άνεργοι ποδοσφαιριστές σε αντικατάσταση άλλου ποδοσφαιριστή, ενώ μετά τις 2 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει περιθώριο ένταξης άνεργου ποδοσφαιριστή – εκτός σε σπάνιες περιπτώσεις.

Δείτε σχετικές σημειώσεις της προκήρυξης:

Autoremarketing

Bet on Alfa