ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα ψέματα τελείωσαν...

Τα ψέματα τελείωσαν…

Το ρόστερ συμπληρώθηκε, αφού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να πάρει η Ομόνοια άνεργο κάτω των 21 ετών μέχρι τις 12:00. Ο Νταμπίζας σταμάτησε στις 13 μετεγγραφές. Κάποιοι έδειξαν ήδη καλά και ενθαρρυντικά στοιχεία, άλλοι ακόμη «ψάχνονται». Ήδη έχουν περάσει δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με την Ομόνοια να μετρά μάλιστα και τις πρώτες απώλειες βαθμών.
Βρισκόμαστε στα μισά περίπου της διακοπής του πρωταθλήματος και από Δευτέρας θα μετρούμε αντίστροφα για το ματς της 3ης αγωνιστικής.
Γίνεται αντιληπτό πως, θα μπούμε σε μια ευθεία από συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, το νερό θα μπει στ’ αυλάκι και τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ουσιαστικά, τα ψέματα τελειώνουν για όλους και το γήπεδο θα μιλήσει.
Το τι προηγήθηκε, με την μουρμούρα και την αμφισβήτηση για κάποιες μετεγγραφές ή επιλογές του προπονητή, θα ξεχαστεί με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, η μουρμούρα θα αυξηθεί και τα επακόλουθα θα είναι αρνητικά για την ομάδα.
Ας ευχηθούμε ότι θα ισχύσει το πρώτο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει, οι ποδοσφαιριστές που απογοήτευσαν το προηγούμενο διάστημα να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να απαντήσουν πως ήταν θέμα χρόνου και προσαρμογής. Οι τελευταίες κινήσεις να φωνάξουν πως ήλθαν για να δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτοί που έδειξαν από την αρχή ότι είναι καλής πάστας ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν απ’ εκεί που έμειναν ή ακόμη και να ανεβάσουν ρυθμό.
Η ομάδα έχει και σήμερα απογευματινή προπόνηση και ακολούθως η τεχνικής ηγεσία θα παραχωρήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία για το ματς με τη Δόξα θα αρχίσει τη Δευτέρα, ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσει να γεμίζει και πάλι το «Ηλίας Πούλλος» και ο Κάρβερ θα αρχίσει να δουλεύει στην τακτική. Παράλληλα το βλέμμα θα είναι και στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ποιοι απ’ αυτούς θα είναι διαθέσιμοι για το επόμενο ματς.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa