Οι κακές εμφανίσεις, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, η απρόσμενη ισοπαλία με την Αναγέννηση Δερύνειας, όπως ήταν αναμενόμενο έφερε την αμφισβήτηση για τις δυνατότητες της ομάδας. Ο κόσμος, άλλωστε, είναι απαιτητικός και προσδοκεί σε κάτι καλό και δεν μπορεί να δέχεται αποτελέσματα σαν κι αυτό με την Αναγέννηση και πόσω μάλλον την εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πήραν τα μηνύματα και σύμφωνα και με τα όσα δηλώνουν τις τελευταίες μέρες, είναι αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες διοικούντων και κόσμου.
Πληγώθηκε ο εγωισμός τους και αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να πάρουν θετικά αποτελέσματα. Γίνεται λόγος ότι, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας και παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάσει στροφές.
Καθρέφτης είναι το γήπεδο και οι υποσχέσεις και τα λόγια θα πρέπει να γίνουν πράξη. Το ματς με τη Δόξα, αύριο, ας αποτελέσει την απ’ αρχή για μια σειρά επιτυχιών, που θα φέρουν την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική στην ομάδα και στο σωματείο.
Η αμφισβήτηση ας βγει σε καλό της Ομόνοιας. Να λειτουργήσει θετικά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια εξαιρετική πορεία, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου.
Η αμφισβήτηση να της βγει σε καλό
