ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Σήκω" από την καρέκλα Κάρβερ

“Σήκω” από την καρέκλα Κάρβερ

Το πιο χτυπητό και έντονο συμπέρασμα που έβγαλε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον σημερινό αγώνα  είναι ότι ενώ το δεύτερο ημίχρονο ενώ  η ομάδα μας παράπαιε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθόταν για 45 λεπτά στον πάγκο χωρίς να σηκωστεί να δώσει οδηγίες ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του. Να τους ανεβάσει, να τους κατευθύνει, να τους ξυπνήσει, να τους καθοδηγήσει, να να να….

Bet on Alfa

Την ευθύνη του κοουτσαρίσματος είχε για ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Ελλαδίτης βοηθός προπονητής Γιώργος Σίμος. Ήταν αυτός που μιλούσε συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές και τους έδινε οδηγίες. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν οδηγίες του Κάρβερ…. Αυτό που γνωρίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει στον πάγκο της ηγέτη. Έναν ηγέτη που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του στα δύσκολα.

Ειδικά τους 14 νεοφερμένους παίχτες  από τους οποίους ναι μεν έχουμε απαιτήσεις αλλά παράλληλα χρειάζονται και τις απαραίτητες συνθήκες για να μπουν στο κλίμα της ομάδας και του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Ο Τζον Κάρβερ  δεν δείχνει να  έχει μέχρι στιγμής αυτά τα στοιχεία για να εμπνεύσει αυτά τα παιδιά. Και πολύ φοβόμαστε ότι  ούτε πρόκειται να τα αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά με τα όσα βλέπουμε και ζούμε μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!

Autoremarketing

Bet on Alfa