ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Έστρωσε" αμυντικά, δεν βλεπόταν μεσοεπιθετικά

“Έστρωσε” αμυντικά, δεν βλεπόταν μεσοεπιθετικά

Όταν αγωνίζεσαι με την Δόξα (χωρίς καμία υποτίμηση) στο ΓΣΠ, ως Ομονοιάτης δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, πόσο μάλλον όταν δεν νικάς και η εμφάνιση είναι αντίστοιχη της χθεσινής. Το DNA του Ομονοιάτη είναι τέτοιο που δεν το δέχεται.

Bet on Alfa

Αυτή η εισαγωγή είναι προς τυχών παρεξήγηση του τίτλου, με τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πούμε πως είμαστε ενθουσιασμένοι με το τι είδαμε αμυντικά, αλλά πως σε σχέση με τα τραγικά λάθη που βλέπαμε στην άμυνα τα προηγούμενα παιχνίδια, σ’αυτό δεν υπήρξαν και με την Δόξα να τελειώνει το παιχνίδι με την κατοχή στο 54%!!! υπέρ της.

Τα δυο άκρα Σοιλέδης και Κωνσταντινίδης ίσως ήταν ότι καλύτερο είχαμε να παρουσιάσουμε στο χθεσινό παιχνίδι τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά, με πολλά τρεξίματα. Το αμυντικό δίδυμο δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου.

Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ομάδα πραγματικά δεν βλεπόταν. Με τον Νράρμπισαιρ να είναι απελπιστικά μόνος και να περιμένει την μπάλα μόνο με “καντηλιές” όπως λέμε στα κυπριακά, ήταν εντελώς ακίνδυνος. Μαρκάσα και Τουρέ δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου, ενώ ελάχιστες ήταν οι προσωπικές μονομαχίες που κέρδισαν. Όσο αφορά τον παίχτη “κλειδί”,Κλέιτον για 60′ ήταν παρών απών από τον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό μεταξύ των γραμμών . Όσο αφορά τα δυο επιθετικά άκρα, ο Σέρινταν πάλεψε αλλά από κάποια φάση ήταν κι αυτός χαμένος, ενώ ο Αγκάγιεφ πέρασε απαρατήρητος από το παιχνίδι.

Το τεχνικό επιτελείο καλείται να βρει λύσεις γι’αυτό το αγωνιστικό χάλι, όσο είναι ακόμη νωρίς.

Autoremarketing

Bet on Alfa