ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο δυστύχημα είναι ότι δεν πείθει

Το δυστύχημα είναι ότι δεν πείθει

Άλλο ένα στραβό αποτέλεσμα, άλλη μια κακή εμφάνιση. Λογικό ήταν να ξεχειλίσει το ποτήρι, να ξεσπάσει ο κόσμος, να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί. Δυστυχώς, αυτό το σκηνικό το βλέπουμε κάθε χρόνο, δεν λέει να αλλάξει. Κι ας μην μας πουν και πάλι για το νέο πρότζεκτ, γιατί μπάλα δεν παίζει το πρότζεκτ, ενώ για να κερδίσεις μια Αναγέννηση και μια Δόξα, δεν χρειάζεται κανένα πρότζεκτ.
Το δυστύχημα για την Ομόνοια είναι ότι δεν πείθει. Δεν έχει ούτε αρχή, ούτε και τέλος. Ο Κάρβερ μας είπε μετά το ματς με την Αναγέννηση ότι θα δουλέψει και θα αλλάξει την ομάδα, όμως έμεινε στα λόγια. Μας είπε στην παρουσίαση του ρόστερ ότι, ακόμη στο 20% απέδωσε η ομάδα. Και πότε θα φθάσει η ομάδα στο 100% κύριε Κάρβερ; Που θα τελειώσει το πρωτάθλημα; Κρίμα και πάλι κρίμα.
Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι, αν είναι μόνο θέμα προπονητή και πως αξιολογεί το ρόστερ, τους αντιπάλους και την προετοιμασία της ομάδας ή αν είναι και θέμα δυνατοτήτων του ρόστερ. Γιατί, αν ισχύει το δεύτερο, τότε θα είναι πολύ τραγικό για την Ομόνοια. Εάν ισχύει το πρώτο και θα πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή προπονητή, τότε υπάρχει ελπίδα.
Δυστυχώς, με την εικόνα που βγάζει η ομάδα, δεν έχει μέλλον. Ότι και να πεις του οπαδού της Ομόνοιας δεν τον πείθεις. Άλλωστε, μπούχτισε από υποσχέσεις και δεν μπορεί να δεχθεί άλλες. Η εικόνα της Ομόνοιας είναι τραγική. Ούτε όταν κέρδιζε έπειθε, αλλά όταν δέχθηκε το γκολ κατέρρευσε.
Και το άλλο: Αν με ομάδες όπως ο Ερμής, η Αναγέννηση και η Δόξα, παρουσιάζει τέτοιο κακό πρόσωπο, όταν θα παίξει με ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους και μεγάλων δυνατοτήτων, πού θα σταθεί;
Ή θα γίνει κίνηση που θα ταρακουνήσει την ομάδα κι ας γκρεμιστεί νωρίς το πρότζεκτ, γιατί και ο προπονητής είναι μέρος αυτού, ή που θα τελειώσει άλλη μια σεζόν πριν καν αρχίσει. Δυστυχώς.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa