ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑσέβεια Κάρβερ προς την διοίκηση. Αρνήθηκε επιδεικτικά να χαιρετίσει...

Ασέβεια Κάρβερ προς την διοίκηση. Αρνήθηκε επιδεικτικά να χαιρετίσει τον Χρ. Χριστοδούλου

Σε σοβαρό παράπτωμα υπέπεσε ο προπονητής ομάδας μας χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ πριν την έναρξη του αγώνα.

Bet on Alfa

Σας μεταφέρουμε τι έγινε από μαρτυρία ατόμου που ήταν παρόν, οπόταν τα όσα γράφουμε δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Ο Κάρβερ καθόταν στο πάγκο του προπονητή κατά την διάρκεια που ομάδα έκανε ζέσταμα. Όταν τον πλησίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας Χριστόδουλος Χριστοδούλου και του έτεινε το χέρι για χειραψία ο προπονητής του ένεψε αρνητικά λέγοντας “No, no no” και γύρισε από την άλλη.

Αυτό το περιστατικό έγινε ενώπιον των φωτογράφων, προσωπικού της ομάδας μας, στελεχών του ΓΣΠ αλλά το το χειρότερο  από όλα έγινε δημόσια.

Ο Κάρβερ και ο Νταμπίζας είναι “αγκρισμένοι” με τον Χριστοδούλου μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στον αγώνα με την Αναγέννηση. Τότε ο Χριστοδούλου είχε δηλώσει σε έντονο ύφος ότι “Είμαστε κάκιστοι και με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά

[ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΔΩ]

Μάλιστα μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Κάρβερ είχε πει σε μέλη της εφορίας ότι δεν θέλει να ξαναδεί τον Χριστοδούλου στον Ηλίας Πούλλος!

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου σήμερα το πρωί και του θέσαμε υπόψη του τις πληροφορίες και ότι θα κάναμε το δημοσίευμα. Ο ίδιος μας είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε διότι κρίνει ότι αυτό δεν είναι προς όφελος του σωματείου σε αυτό το στάδιο. Σε επίμονες ερωτήσεις μας να διαψεύσει αν έγινε το περιστατικό ή να το επιβεβαιώσει δεν απάντησε…Μας είπε θα μιλήσει πρώτα στο διοικητικό συμβούλιο.

Τώρα, τα θέματα που τίθενται είναι πολλά.

Κατ’ αρχήν ο Κάρβερ και ο κάθε ποδοσφαιριστής κ.λ.π. είναι υπάλληλος του σωματείου. Ως τέτοιος οφείλει να σέβεται αυτούς που εκπροσωπούν την διοίκηση του σωματείου. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου , είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μέλος της διοίκησης. Εκπροσωπεί το διοικητικό συμβούλιο και κατ’ επέκταση την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όταν λοιπόν μέλος της διοίκησης πάει, με δική του πρωτοβουλία να χαιρετίσει το προπονητή και ο τελευταίος του κάνει νεύμα “όχι” και δεν του δίνει το χέρι, τότε τίθεται σοβαρό θέμα τάξης.

Ο Κάρβερ εκείνη την ώρα δεν έφτυσε τον Χριστοδούλου αλλά αυτό που ο Χριστοδούλου εκπροσωπεί, που είναι η διοίκηση του σωματείου και κατ’ επέκταση το σωματείο το ίδιο.

Ό,τι και να πιστεύει ο Κάρβερ για τον Χριστοδούλου, η ενέργεια του είναι απαράδεκτη. Είναι προσβλητική και υποτιμητική για το σωματείο μας και πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Εδώ σας θυμίζουμε ότι  πριν λίγα χρόνια (λανθασμένα λέμε εμείς) αποκεφαλίσαμε ένα Στάθη Αλωνεύτη επειδή δεν έδωσε το χέρι του στο Νίκο Χαραλάμπους όταν κατέβαινε από το λεωφορείο στο τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ το 2012.

Τώρα που το φτύσιμο έγινε δημόσια, τι θα κάνουμε;

Η διοίκηση αν θέλει να περισώσει την αξιοπιστία και την σοβαρότητα της οφείλει να καλέσει τον Κάρβερ να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί δημόσια αφού το περιστατικό έγινε δημόσια.

Επίσης πρέπει να περάσει τα σωστά μηνύματα στους τεχνικούς διευθυντές , προπονητές και άλλους ότι πρέπει να σέβονται το σωματείο, τους εκπροσώπους τους και την ιεραρχία. Δυστυχώς εδώ και καιρό, έχουμε και άλλα περισταστικά υπόψην μας τα οποία δεν δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους.

Εκτός εάν ο κάθε εργαζόμενος στο σωματείο θα επιλέγει σε ποια μέλη της διοίκησης θα δίνει το χέρι, σε ποια θα μιλά και σε ποια όχι.

Εδώ καταντήσαμε…

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa