ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚατάλαβαν που ήλθαν;

Κατάλαβαν που ήλθαν;

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία και κόσμο. Πρωταγωνίστρια και διεκδικήτρια τίτλων. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έμεινε μακριά από τέτοιους (τίτλους), αντιμετωπίζοντας και οικονομικά προβλήματα, όμως αυτό δεν αλλάζει τους στόχους και τον καθήκον της.

Bet on Alfa


Κάποιοι που ήλθαν φέτος στην ομάδα, φαίνεται να μην κατάλαβαν που ήλθαν, το μεγαλείο της Ομόνοιας και τις ψηλές απαιτήσεις. Πρώτος και καλύτερος ο προπονητής. Νόμισε ότι είναι στην Αγγλία, που και στις ήττες θα τον χειροκροτούν.


Ακόμη, είναι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να περπατούν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κλέιτον να είναι το πιο ηχηρό παράδειγμα. Από υποσχέσεις όλοι τους, είναι πρώτοι. Το γήπεδο, όμως, λέει άλλα. Οι απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλες, πόσo μάλλον από αξίας όπως είναι αυτή του Βραζιλιάνου. Έφυγε ο Ασίς για να έλθει ο Κλέιτον που περπατά στο γήπεδο. Αν είναι δυνατό!


Ο Ασίς έπαιρνε την ομάδα στους ώμους του, με μια – δυο κινήσεις άλλαζε τα δεδομένα. Είχε θέληση, πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα. Γι’ αυτό, άλλωστε, κέρδισε και την εκτίμηση του κόσμου και αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.


Όσο ο Κλέιτον παρουσιάζει αυτή την αρνητική εικόνα, η Ομόνοια δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Υστερεί οργανωτικά, δεν βοηθά ανασταλτικά και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται. Κι άλλοι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις της ομάδας.


Ας τους πει κάποιος που ήλθαν, γιατί είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουν αντιληφθεί τι εστί Ομόνοια. Μακάρι να είναι θέμα χρόνου και προσαρμογής και άμεσα θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές. Σε αντίθετη περίπτωση, πάει, χάθηκε και πάλι το τρένο.

Autoremarketing

Bet on Alfa