ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBy Podosfairomana: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

By Podosfairomana: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…

Έσιει που τα ψες που τριβιτζιάζουμε…

Bet on Alfa

Την εψεσινή συνεδρία του ΔΣ εφοούμουν την πολλά! Εκαρτέρουν πως τζαι πως να γίνει κάτι που θα μου έδινε ελπίδα, κάτι που να με πείσει πως είμαι νάκκον υστερική τζαι ούλλα βρωμούν μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά που ήρτεν ο Νταμπίζας.

Ότι εφοούμουν παραπάνω, εγίνηκεν! Το πολυσυζητημένο πρότζεκτ και επίσημα πλέον ψυχομασιεί τζαι ο Χάρος λείπει! Μόνο που θαύμα σώζεται η παρτίδα!

Η ανακοίνωση που ακολούθησε μετά την συνεδρία ήταν το πόπαστο. Καλάν εμείς μουρμουρούμε για τον Νταμπίζα που την ημέρα που αποκλειστήκαμε που τους Ισραηλίτες. Με σιουρκά τωρά μπορώ να σας πω πλέον πως ούτε το ΔΣ έσιει εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ Νταμπίζα.

Δεν έχω λόγια… Εστερέψαν και τα λόγια! Αυτό είναι και το ζουμί της ανακοίνωσης του ΔΣ. 5 ώρες συνεδρία… Που τες 5 ώρες, τες πρώτες 3 ήταν μέσα ο Νταμπίζας τζαι έκαμνεν ανάλυση για το τι φταίει. 2 ώρες μετά εσυζητούσετε τα όσα σας είπεν. Και το αποτέλεσμα ήταν μια ανακοίνωση 5 γραμμές… Εσείς οι ίδιοι λέτε πως ο κόσμος τελικά είναι απόλυτα δικαιολογημένος να φωνάζει και ότι τον αφουγκράζεστε, όμως εθεωρήσετε σωστό να μεν του δώκετε μιαν μικρή έστω εξήγηση για το τι φταίει και το τι θα αλλάξει. Δηλαδή υπήρχεν τσανς ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πνάσει με το να του πεις μέσα σε 4 παραγράφους ότι θα εφαρμοστούν πρακτικές και μεθόδοι;;; Εν νομίζω έστω και ένας που το ΔΣ να μεν το καταλάβει τούτο ότι εν τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου.

Να σας πω εγώ όμως ποια εν η αλήθκεια! Ο Νταμπίζας φαίνεται εν σας έπεισε ούτε εσάς! Ο κόσμος εν τζαι θέλει λεπτομέρειες. Ούτε εμείς ξέρουμε τι φταίει για να παίζουν έτσι οι χάλια οι παίκτες. Γυρεύκουμε μιαν άκρη όμως να πιαστούμε για να έχουμεν μια ελπίδα σιόρ. Αν σας έπειθε ο Καλαμαράς ότι έχουμε μέλλον με το πρότζεκτ, θα μας ελαλούσετε φταίει η φυσική κατάσταση ή φταίει το βάθος του ρόστερ ή ότι φταίει η ανικανότητα κάποιων παικτών, ότι φταίει το σύστημα που παίζουμε, ότι εν μαλλωμένοι οι πάικτες μεταξύ τους. Κάτι που να με κάμει τζαι μένα την κοτζιάκαρη να νιώσω ότι με προσπάθεια θα αλλάξει κάτι! Επροτιμήσετε την σιωπή και το χρόνο να επουλώσει τις πληγές. Γιατί;

Φυσικά αν ερωτήσετε τον Νταμπίζα γιατί ο Κάρβερ εν σηκώνεται που τον πάγκο τζαι διά οδηγίες ο Σίμος και η απάντηση ήταν ότι πονεί το πόδι του ο Κάρβερ νομίζω ότι εν φυσιολογικό να μεν μπορείτε να τα πείτε του κόσμου τούτα. Τι δικαιολογία να πεις του κόσμου που ο Νταμπίζας φκάλλει εκτός πλάνων των Κονομή, στέλλει τον δανεικό τζαι μεινίσκουμε με ένα σέντερπακ αλλαγή στον πάγκο … τον Νασιμέντο;;;; 

Αγαπημένο μου ΔΣ, μετά που πολλά χρόνια η πλειοψηφία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στηρίζει σας. Αφού θωρείτε την κωλοσυρμαθκιά της κουφής μεν κάμετε το λάθος να απομακρύνετε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον βωμό της στήριξης ενός άκρως ριψοκίνδυνου πρότζεκτ. Εν τζαι φταίει ο θεσμός του Τ.Δ με όσα ακολουθεί, αλλά οι άνθρωποι που το απαρτίζουν το πρότζεκτ. Βάρτε τα ούλλα πας την πιλάντζα τζαι κάμετε τις επιλογές σας.  Εν τζαιν αντροπή να πείτε του κόσμου  ανθρώπινα εκάμαμεν λάθος στον τάδε τζαι στον τάδε που εδιαλέξαμε ή να πείτε ότι η διαδικασία επιλογής σε κάποιες περιπτώσεις εν ήταν τζαι η καλύτερη. Μπορούμε να καταλάβουμε φτάνει να πείτε την αλήθεια. Αθυμάστε ότι τες πρακτικές τζαι τες μεθόδους είπετε τες σε ακόμα 2 ανακοινώσεις , μετά που τον αποκλεισμό με Μπειτάρ τζαι μετά που την ισοπαλία με την Αναγέννηση τζαι δεν άλλαξε τίποτε απολύτως στον χαρακτήρα έστω που φκάλλουν οι παίκτες στο γήπεδο.

Ξέρετε το πως η κατάσταση εν δύσκολη τζαι κινδυνεύει το σωματείο να χάσει την μεγαλύτερη οικονομική του πηγή που είναι ο κόσμος. Νομίζω ότι φτάνουν τζαι στα φκια σας οι φωνές για αποχή που το γήπεδο… Προχτές με τες 5000 εισιτήρια (3500 season tickets) τζαι με το πρόστιμο 1500 euro για μη χρήση 2 Κύπριων στην ενδεκάδα εν νομίζω να εφκάλαμεν τα έξοδα του γηπέδου…  Καταλαβαίνω ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΙΑ διότι δεν υπάρχουν άλλα λόγια. Ως τζαι ο Νταμπίζας εσιώπησεν! Ώσπου εν φως τζαι ώρα ξέρετε τι πρέπει να κάμετε.

Με αγάπη η Podosfairomana σας.

Autoremarketing

Bet on Alfa