ΑρχικήDaily NewsΠερί παραιτήσεων και ΔΣ...

Περί παραιτήσεων και ΔΣ…

Έχει λεχθεί και έχει γραφτεί δημόσια, ότι οι Άγης Ιακωβίδης και Χριστόδουλος Χριστοδούλου, έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους αλλά θα παραμείνουν στο ΔΣ.

Bet on Alfa

Το ερώτημα που εγείρεται όμως είναι το εξής… Να παραμείνουν στο ΔΣ του σωματείου για να κάνουν τι; Ο Αντώνης Τζιωνής, μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΔΣ ανάθεσε αρμοδιότητες σε όλα τα μέλη του ΔΣ.  Τώρα αν οι θέσεις αυτές κενωθούν, δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε θα γίνει ένας “μίνι ανασχηματισμός” στο ΔΣ ώστε να γίνει ανακατανομή ρόλων, είτε θα ήταν καλύτερο αν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι ανυπέρβλητα, οι δύο σύμβουλοι να αποχωρήσουν και να μπουν οι δύο πρώτοι επιλαχόντες στην θέση τους.

Ένα Διοικητικό Συμβούλιο όπως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι δεδομένο ότι θα λειτουργήσει σε κάποιος στιγμές κάτω από τεράστια πίεση. Όπως δεδομένο είναι, ότι για να είναι ένα ΔΣ πετυχημένο, πρέπει να υπάρχει αλληλοστήριξη αυτών που το συναποτελούν, άσχετα αν υπάρχουν διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα.

«Είναι θέμα που μας αφορά εσωτερικά. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα το χειριστούμε για να βγάλουμε προς τα έξω το καλύτερο δυνατό και ένα κλίμα πως ενωμένοι προχωρούμε μπροστά. Σε όλες τις οικογένειες δημιουργούνται προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Είμαστε άνθρωποι και θα δημιουργούνται τριβές φτάνει να είναι σε λογικό πλαίσιο». Αυτά δήλωσε χτες ο Αντώνης Τζιωνής στον Supersport, για το θέμα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει πρώτα και κύρια ο πρόεδρος του σωματείου να αφήσει το στίγμα του. Αν δεν μπορεί να κρατήσει το συμβούλιο του ενωμένο, πως θα διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίζει;

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa