ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα σενάρια σε άμυνα και επίθεση

Τα σενάρια σε άμυνα και επίθεση

Παρόλο που η Ομόνοια έμεινε στην ισοπαλία με τη Δόξα, παρουσιάστηκε σχετικά βελτιωμένη αμυντικά, εκεί που έδειξε ότι πονούσε στο προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, οι αλλαγές στην αμυντική τετράδα είναι αναπόφευκτες, λόγω τραυματισμών. Ο Άρης Σοϊλέδης, που κάλυψε το αριστερό άκρο, υπέστη θλάση α’ βαθμούς και θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα. Η λύση ακούει στο όνομα του Θανάση Παντελιάδη. Ο Ελλαδίτης θα κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο συμπατριώτης του.
Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Όρσουλιτς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση να ταλαιπωρείται, επίσης, από μυϊκό τραυματισμό και θα περάσει από διαγνωστικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάστασή του. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Νασιμέντο, εκτός κι αν ετοιμάζει κάτι άλλο ο Κάρβερ. Δηλαδή την χρησιμοποίηση του Μαργκάσα αριστερά και να παίξουν οι Βύντρα και Παντελιάδης ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Εκτός, ως γνωστόν, έμεινε και ο Ντάρμπισαϊρ. Σαφέστατο το μεγαλύτερο πλήγμα για την Ομόνοια, που χάνει τον πρώτο της σκόρερ και ένα ποδοσφαιριστή που προσδίδει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Ο Σέρινταν φαντάζει ως ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει. Στην αποστολή είναι και ο Ρουσιάς, όμως λόγω της αποχής του φαντάζει δύσκολο να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Κύπρου στη θέση του αριστερού εξτρέμ αφού ο Σέρινταν θα μετακινηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Όλα αυτά είναι σενάρια και ο Κάρβερ ενδεχομένως να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa