ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ NIKH"... ακόμα και με τις απουσίες!

“ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ NIKH”… ακόμα και με τις απουσίες!

“Εβδομάδα των παθών” μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που πέρασε η ομάδα μας μέχρι τον σημερινό αγώνα. Η κατάθεση του Μιλτιάδη Νεοφύτου, η επίσκεψη των οπαδών στο Ηλίας Πούλλος, τα λεφτά που υπολείπονται για τα κριτήρια αλλά και οι απώλειες βαθμών με την Δόξα συνέθεσαν ένα κλίμα άκρως εκρηκτικό εντός της ομάδας.

Bet on Alfa

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής ανοίγει στο Δασάκι στις 18:00 με τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Εθνικό. Νίκη φάρμακο θα επιδιώξει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη είναι η νίκη σήμερα που θα έρθει ως προιόν κατάθεσης ψυχής από τους παίκτες. Τα πόδια των παικτών είναι λογικό να είναι βαριά σήμερα, όμως πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε την βαρετή και τιμημένη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν έφταναν τα τόσα προβλήματα, από την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκτακτα λόγω τραυματισμού στην προπόνηση θα απουσιάζει τόσο ο Ντάρμπισάιρ, όσο και ο Όρσουλιτς. Απόντες επίσης θα είναι οι τραυματίες Καρλίτος, Σοιλέδης και Χριστοφή.

Αναμένουμε πως την θέση Όρσουλιτς στην άμυνα θα πάρει ο Νασιμέντο και αριστερό μπακ στην θέση Σοιλέδη θα αγωνιστεί ο Παντελιάδης. Ο άξονας θεωρητικά θα παραμείνει αναλλοίωτος με Μαργκάσα, Τουρέ και Κλέιτον μπροστά. Στην επίθεση η απουσία Ντάρμπισάιρ ίσως φέρει ανακατατάξεις, με τον Σιέρινταν να τραβάει στην κορυφή και τον Θεοδόση Κύπρου να παίρνει θέση στα χαφψμαζί με τον Αγκάγιεφ. Πιο μικρές πιθανότητες συγκεντρώνει στην κορυφή ο Ρουσιάς καθώς μόλις επέστρεψε από την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς.

Αν και οι επιλογές στον πάγκο θα περιοριστούν κατά πολύ λόγω των απουσιών εντούτοις πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ με καθαρό μυαλό μπορεί να καθαρίσει τον αγώνα και να μην δώσει δικαίωμα ελπίδας στον Εθνικό.

Κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες  όσοι από εμάς μπορούν, καλό είναι να δώσουμε το παρόν μας στο Δασάκι και να βοηθήσουμε την ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa