ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο πήρε προσωπικά ο Κίλιαν

Το πήρε προσωπικά ο Κίλιαν

Οι μεγάλοι παίκτες φωνάζουν «παρών» στα δύσκολα, όταν το σίδερο καίει. Αυτό έκανε χθες ο Κίλιαν Σέρινταν, που πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε σε μια σπουδαίας σημασίας νίκη.

Bet on Alfa


Ο Ιρλανδός το πήρε προσωπικά. Ήταν ένα στοίχημα και για τον ίδιο αφού με την έλευση του Ντάρμπισαϊρ, αν και πρώτο σκόρερ της ομάδας πέρσι, δεν ήταν στο προσκήνιο. Ήταν στη σκιά του Άγγλου επιθετικού. Ωστόσο, ο «Σέρι» θέλησε να επιβεβαιώσει πως έχει και το γκολ αλλά και μπορεί να αποτελέσει μια σπουδαία μονάδα στην επιθετική γραμμή. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης.


Χθες, ο 27χρονος επιθετικός κάλυψε τη θέση του επιθετικού κορυφής και τα δύο γκολ που πέτυχε είχαν το στοιχείο του κλασικού φορ, του δεινού σκόρερ. Με εξαιρετικές ενέργειες και με αποφασιστικότητα στη φάση σκόραρε και οδήγησε την Ομόνοια στο διπλό.


Κέρδος από τα χθεσινό ματς, ανάμεσα στα πολλά, είναι και ο Σέρινταν. Ο Ιρλανδός με την παρουσία του, γιατί δεν ήταν μόνο τα δυο γκολ, είναι λογικό να πάρει τα πάνω του. Ο Κάρβερ τον πιστεύει και τώρα λογικά περισσότερο. Οι ικανότητες του Σέρινταν και το κρύο αίμα, του επιτρέπουν να διαπρέπει και να κάνει μπόλικη δουλειά στην επιθετική γραμμή.


Ας ευχηθούμε ότι ο Ιρλανδός, που σκόραρε και την περασμένη βδομάδα με πέναλτι (και μετρούν από 3 γκολ με τον Ντάρμπισαϊρ), θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα έχει ανάγκη από την καλή παρουσία ό
λων των παικτών και κυρίως το ψυχολογικό ανέβασμα. Μακάρι χθες να ήταν μόνο η αρχή και να δοθεί συνέχεια.


Αδυναμίες υπήρξαν, όμως είναι σημαντικό που η ομάδα έφθασε στο στόχο της, γεγονός που θα της επιτρέψει να δουλέψει με ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa