ΑρχικήDaily NewsΟ Νασιμέντο ανακατεύει την τράπουλα

Ο Νασιμέντο ανακατεύει την τράπουλα

Η αποκαρδιωτική παρουσία του Μπρούνο Νασιμέντο στον αγώνα με τον Εθνικό έχει βάλει σε σκέψεις τον Τζον Κάρβερ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός παρουσιάζει εξόφθαλμες αδυναμίες στο παιχνίδι του, τόσο στα μαρκαρίσματα όσο και στην τακτική. Δεν είναι λίγες η φορές που δέχεται με σχετική ευκολία τις ντρίπλες των αντίπαλων επιθετικών, την ίδια στιγμή που εκθέτει την άμυνα της ομάδας μας, καλύπτοντας τους αντίπαλους επιθετικούς, όταν οι υπόλοιποι αμυντικοί “ανεβαίνουν ψηλά”…

Bet on Alfa

Με την αντικατάσταση του στον αγώνα με τον Εθνικό και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε επικαλεστεί τραυματισμό, ο Κάρβερ έδειξε τις προθέσεις του. Το πρόβλημα είναι ότι Όρσουλιτς και Σοϊλέδης είναι τραυματίες και μάλλον χάνουν και το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Αυτό στερεί από τον Άγγλο τεχνικό και το “πείραμα” με τον Παντελιάδη να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Η ασφαλής επιλογή είναι να επιστρατεύσει τον Φλορέσκου, για την θέση αυτή… Ο Ρουμάνος έκανε καλό παιχνίδι και στο κέντρο της άμυνας όταν μετατοπίστηκε εκεί μετά την αντικατάσταση του Νασιμέντο από τον Κατελάρη.  Αυτό φυσικά αφήνει ένα κενό στον άξονα που μπορεί να καλυφθεί με την χρησιμοποίηση του Φυλακτού ή του Κατελάρη (παρά το γεγονός ότι ο νεαρός μέσος δείχνει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του..).

Υπάρχει ακόμα και το σενάριο να δούμε τον Κλέϊτον βασικό, με τον Μαργκάσα να επιστρέφει σε ρόλο αμυντικού χαφ. Για να γίνει αυτό, ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να αποδείξει στις προπονήσεις, ότι διψά για ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο, ότι αφήνοντας τον στον πάγκο ο Κάρβερ σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό, θέλησε να του στείλει κάποια μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας με την Καρμιώτισσα είναι μονής επιλογής. Το τρίποντο είναι απαραίτητο για να ηρεμήσει αγωνιστικά η ομάδα και να ετοιμαστεί για την σειρά των πιο δύσκολων παιχνιδιών.

Ο Κάρβερ θα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα σωστά και να παρατάξει τους πιο έτοιμους αγωνιστικά ποδοσφαιριστές για να πάρει το τρίποντο. Πλέον, σε παιχνίδια στην έδρα μας, απέναντι σε αντιπάλους όπως η Καρμιώτισσα, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένους βαθμούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa