ΑρχικήDaily NewsΣτα όπλα ..ο Ματ!

Στα όπλα ..ο Ματ!

Ετοιμοπόλεμος παρουσιάζεται ο Ματ Νταρπισάιαρ για τον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο Άγγλος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην διάθεση του Κάρβερ για το παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Μια εξέλιξη που μάλλον αφήνει ικανοποιημένο τον Άγγλο τεχνικό, που προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Φλορέσκου στο κέντρο της άμυνας. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δίνει την ‘έξτρα επιλογή’ για χρησιμοποίηση του Αγκάγιεφ ως επιτελικού μέσου με τους Σιέρινταν και Κύπρου να παίρνουν τις θέσεις στα φτερά…

Την ίδια στιγμή ο Κάρβερ θα περιμένει και σήμερα να δει πως θα εξελιχθούν οι τραυματισμοί των Χριστοφή και Σοϊλέδη. Με βάση όμως και τα σημερινά δεδομένα, ακόμα και αν συμπεριληφθούν στην αποστολή οι ποδοσφαιριστές πολύ δύσκολα θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά.

Τώρα, για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, το τελευταίο που μπορεί να επικαλεστεί κάποιος είναι τις απουσίες ποδοσφαιριστών… Αλίμονο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβληθεί της αυριανής της αντιπάλου από το πρώτο λεπτό και δεν επιβάλει τα δικά της ‘θέλω’ στο γήπεδο. Τονίζουμε εκ προοιμίου ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εύκολα γίνονται τα παιχνίδια στα οποία οι μεγάλες ομάδες επιβάλλουν την τακτική τους στο γήπεδο και καθαρίζουν τα παιχνίδια νωρίς.

Και δεν μιλάμε απλά για γρήγορο γκολ. Γιατί και στα παιχνίδια με Ερμή και Δόξα η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το προβάδισμα από νωρίς… Πλέον μιλάμε για διάρκεια, μιλάμε για ορθόδοξη ανάπτυξη και αποφυγή ‘ηλίθιων’ ατομικών λαθών. Μπορεί ο χαρακτηρισμός να ακούγεται βαρύς, αλλά αλίμονο αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε γκολ με την ευκολία που τα δέχεται μια σχολική ομάδα ποδοσφαίρου..

Με την πέμπτη αγωνιστική να συμπεριλαμβάνει δύο ντέρμπι, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς (ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ) το τρίποντο θα μας δώσει βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό προβάδισμα απέναντι σε κάποιες από τις ομάδες αυτές… Ταυτόχρονα θα μας δώσει και διαφορετικές επιλογές, όσον αφορά τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσουμε στους αγώνες που ακολουθούν…

Autoremarketing

Bet on Alfa