ΑρχικήDaily NewsΕΠΟ «χάθηκε» 1 εκατ.! Ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ...

ΕΠΟ «χάθηκε» 1 εκατ.! Ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ και η εταιρεία του Γιώργου Κούμα.

Μία απίστευτη ιστορία αποκαλύπτεται σήμερα απο την Ελληνική ιστοσελίδα SDNA.gr.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας SDNA.gr το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην Ελλάδα, (ΣΔΟΕ) ανακάλυψε μία αποθήκη στην οποία η ΕΠΟ είχε φυλαγμένα σε κούτες, έγγραφα και αρχεία που αφορούν τις δοσοληψίες της και ειδικά την ροή εσόδων. Αυτό έγινε παρά την αρχική δήλωση της ΕΠΟ ότι τα αρχεία είχαν καταστραφεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα:

” Το πιο σημαντικό στοιχείο ωστόσο που προκύπτει από τα βιβλία που αφορούν το διάστημα 2004-2013 είναι ότι… αγνοείται η τύχη ενός ποσού που φτάνει το 1 εκατ. ελβετικά φράγκα το οποίο και είχε λάβει η ΕΠΟ το 2007 από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στη “Σπιάντζα” του Πύργου Ηλείας.”

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ΤΑ ΝΕΑ, που παραθέτει έγγραφο από την έκθεση του ΣΔΟΕ,  ο ΣΔΟΕ διεξάγει έρευνα και στην υπόθεση που αφορά την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας στην εταιρεία MEDIA GOAL LTD ιδιοκτησίας του Γιώργου Κούμα, αξιωματούχου της ΚΟΠ.

Το εν λόγω απόσπασμα παραθέτουμε πιο κάτω:

sdoe_epo

 

Όπως γράψαμε και στις 26/10/2015, μετά από προσφυγή της Nova, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφασή του έκρινε τη συμφωνία μεταξύ ΕΠΟ και MEDIA GOAL LTD άκυρη και παράνομη.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις στο όλο ζήτημα στην Ελλάδα διότι στη Κύπρο δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa