ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει απαιτήσεις κ.Κάρβερ

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει απαιτήσεις κ.Κάρβερ

Ο Τζον Κάρβερ έδειξε να είναι ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου κάτι το οποίο άφησε να νοηθεί και μέσα από τις δηλώσεις του για εχθρικό κλίμα μέσα στην έδρα μας.

Bet on Alfa

Κύριε Κάρβερ ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει γευτεί μεγάλες πίκρες όμως ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας την σε κάθε παιχνίδι αφήνοντας πίσω τα όποια προβλήματα. Για το τι συμβαίνει φέτος και ο κόσμος έχει αποτραβηχτεί από το γήπεδο, ενώ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το παιχνίδι στο Δασάκι, η ομάδα δέχτηκε τις αποδοκιμασίες, η ευθύνη σας βαραίνει και εσάς αλλά κυρίως τον Κ.Νταμπίζα.

Οι λόγοι πολύ απλοί. Το Καλοκαίρι κατά την μεταγραφική περίοδο ο κ.Νταμπίζας μας τόνισε ουκ ολίγες φορές πως θα έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και καλύτερη από πέρυσι. Έχουμε να σας πούμε πως αυτό που είδαμε στους αγώνες στην Ευρώπη αλλά και που βλέπουμε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν λογιέται για ομάδα. Μια ομάδα με τρομερά αμυντικά προβλήματα, με πολλά κενά ενδιάμεσα των γραμμών της και χωρίς ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης.

Κύριε Κάρβερ ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει να εκτιμά και να στηρίζει εξ ου και το χειροκρότημα που εισέπραξαν χθες οι παίκτες οι οποίοι κατέθεσαν ψυχή. Οι απαιτήσεις του είναι να βλέπει την ομάδα του και να χαίρεται, όχι να νιώθει ντροπή. Είστε ο αρμόδιος να βρείτε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa