ΑρχικήDaily NewsΥπό κηδεμονία...

Υπό κηδεμονία…

Δεν είναι πολλά αυτά που μπορούν να λεχθούν για την απόφαση του ΔΣ να στηρίξει τον Τζον Κάρβερ, όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μας. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο Άγγλος προπονητής δεν απολαμβάνει την στήριξη του ΔΣ. Ακόμα και μέλη που τάχθηκαν ψες υπέρ της παραμονής του Άγγλου Τεχνικού στον πάγκο, δεν διστάζουν να του “τα χώνουν” δημόσια και να του ασκούν κριτική με δριμύτητα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες συνθήκες, που κάνουν αρκετά από τα μέλη του ΔΣ να κρατούν “πισινή”…

Bet on Alfa

Στα πλαίσια του “πρότζεκτ Νταμπίζα”, υπογράφηκαν διετή συμβόλαια, τόσο με τον Τεχνικό Διευθυντή, όσο και με τον προπονητή, τα μέλη του προπονητικού τιμ και τους πλείστους ποδοσφαιριστές. Στα συμβόλαια αυτά δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Δεδομένης της οικονομικής στενότητας που υπάρχει, δεν υπάρχει ευχέρεια για αποζημιώσεις. Και όσο ο Κάρβερ, ή ο κάθε Κάρβερ, “κάθεται” στο συμβόλαιο του, λίγα ως ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν…

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι αν ο Άγγλος Τεχνικός, αποχωρώντας το περασμένο Σάββατο από την Διάσκεψη Τύπου, έδινε την παραίτηση του, κανένας, μα κανένας δεν θα προσπαθούσε να τον μεταπείσει… Αλλά ας μην γελιόμαστε… θα επρόκειτο για φανταστικό σενάριο.

Η ανατροπή του σκορ με την Καρμιώτισσα από 1-2 σε 4-2, έδωσε το φιλί της ζωής στον Άγγλο τεχνικό. Ταυτόχρονα, έδωσε και κάποια επιχειρήματα σε όσους στηρίζουν το πρότζεκτ, να θέσουν στο τραπέζι της συζήτησης.

Η παραμονή του Τζον Κάρβερ στο πηδάλιο, πήρε παράταση για μερικές ακόμα ημέρες. Στο ντέρμπι της Κυριακής, απέναντι στον Απόλλωνα, στο Τσίρειο, θα κριθούν πολλά. Η ομάδα καλείται να δείξει χαρακτήρα και αγωνιστικά χαρίσματα, που θα πείσουν και τους ‘άπιστους’ ότι γίνεται καλή δουλειά και ότι υπάρχει προοπτική. Απέναντι σε ένα αντίπαλο που θα παλέψει με λύσσα για το τρίποντο (αφού ήδη βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή), η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με δύναμη και αισιοδοξία.

Ο Κάρβερ από την άλλη, καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα, σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη απ’ ότι το περασμένο Σάββατο. Ξέρει τι θα αναμένει από τον Απόλλωνα και ο κάθε ποδοσφαιριστής που έχει στην διάθεση του, είναι υποψιασμένος για το τι θα αντιμετωπίσει. Και όσο κι’ αν λέμε ότι το πρότζεκτ θέλει χρόνο για να αποδώσει καρπούς, αν δεν παρουσιαστούν απτά δείγματα γραφής που να συνηγορούν σε αγωνιστικά άλματα, βράσε ρύζι.

Προς τα παρόν, αυτό που απομένει, είναι να στηρίξουμε την ομάδα μας, στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει να αντιμετωπίσει, μέχρι σήμερα. Να αφήσουμε προπονητές και ποδοσφαιριστές απερίσπαστους στο έργο τους. Στο κάτω κάτω της γραφής, τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa