Ο Τζίμης μεγάλωσε!

Ο Δημήτρης Χριστοφή κλείνει τα 28 του χρόνια σήμερα! 

Bet on Alfa

Η συντακτική ομάδα του ΟΜΟΝΟΙΑ24 του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και καλή επιστροφή στα γήπεδα!

Στις 28 Σεπτεμβρίου 1988 γεννήθηκε ο Δημήτρη Χριστοφή. Από τότε πέρασαν 28 χρόνια.  Ο διεθνής άσος θα το γιορτάσει, όμως αυτό που επιθυμεί είναι να το γιορτάσει την Κυριακή στο Τσίρειο, συνδυάζοντας επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με νίκη επί του Απόλλωνα.
Ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και ευελπιστεί πως, με το πρόγραμμα που ακολουθεί θα βάλει ένα τέλος και θα επανέλθει γερός και δυνατός. Το θέλει πολύ, πρωτίστως για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα και τον κόσμο της.
Ο Χριστοφή, που ήταν στον πάγκο με την Καρμιώτισσα, αισθάνεται όλο και καλύτερα, είναι έτοιμος και απομένει να του ανάψει πράσινο φως ο Κάρβερ για να πάρει ακόμη και θέση στην ενδεκάδα. Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα η παρουσία του είναι αναγκαία. Γνωρίζει τι εστί τέτοια παιχνίδια, που θέλουν πείσμα και πάθος, στοιχεία που έχει και με το παραπάνω ο διεθνής επιθετικός.
Ο κόσμος της Ομόνοιας πληγώθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω των εμφανίσεων της ομάδας και ο Χριστοφή είναι ικανός να του δώσει χαρά. Ο ίδιος παρουσιάζεται αποφασισμένος να το πράξει. Είναι γνωστή η σχέση του με τους οπαδούς της ομάδας. Η επάνοδος του Τζίμης, ας συνδυαστεί επιτέλους και με μια καλή εμφάνιση και αν είναι δυνατό με την πρώτη επιτυχία σε ντέρμπι.

Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ένας από εμάς… Η θέληση που έχει για να βοηθήσει την ομάδα μας λέει πολλά. Είναι άνθρωπος που ξέρει να εκτιμά και δεν ξέχασε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα που του απογείωσε την καριέρα του με αποκορύφωμα την μεταγραφή του στην Ελβετία. Ποτέ δεν έβαλε μπροστά το οικονομικό συμφέρον ενώ του δόθηκε πολλές η ευκαιρία να το κάνει εκείνος αρνήθηκε, δείχνοντας την ποιότητα ανθρώπου που είναι.

Τζίμη φάνηκες άτυχος με τους τραυματισμούς σου, όμως πιστεύουμε πως η επιστροφή στα γήπεδα είναι κοντά και ότι έχεις πολλά να δώσεις ακόμα για την ομάδα μας.

Χρόνια πολλά ξανά Τζίμη!

Autoremarketing

Bet on Alfa