ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤεστ δυνατοτήτων, χαρακτήρα και αντοχών

Τεστ δυνατοτήτων, χαρακτήρα και αντοχών

Η μπάλα «καίει» για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, εδώ που έφθασαν τα πράγματα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βγάλουν εγωισμό και να δείξουν τις δυνατότητες, τον χαρακτήρα και τις αντοχές τους.

Bet on Alfa


Ενώπιον τους βρίσκεται το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Δύσκολη η αποστολή στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα την Κυριακή, όμως η επιλογή είναι μία: καλή εμφάνιση – απάντηση στην αμφισβήτηση και εάν είναι δυνατό να συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα.


Και ο Απόλλωνας βρίσκεται σε δύσκολη θέση ίσως και πιο δυσμενή από την Ομόνοια, αφού άρχισε το πρωτάθλημα με στόχο τον τίτλο και από την πέμπτη αγωνιστική είναι στο -8. Αυτό, όμως, είναι πρόβλημα του Απόλλωνα και εμείς έχουμε τα δικά μας και αυτά θα πρέπει να μας απασχολούν.


Ο Τζον Κάρβερ, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να παρουσιάσει μια συμπαγής ομάδα, τόσο με τις επιλογές του όσο και με τον τρόπο που θα αγωνιστεί. Θεωρούμε δεδομένο ότι επιτέλους θα δοθεί έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι γραμμές να είναι κοντά η μια στην άλλη, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πολλά τρεξίματα, αλληλοκάλυψη και να βγάλουν θέληση και πάθος.


Ας αντιληφθούν όλοι τους, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές ότι, είναι στην Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να επισκιάσει τις κακές εμφανίσεις. Έστω και τώρα, κι ας το παιχνίδι είναι ντέρμπι, η Ομόνοια να δείξει ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της.


Ο κόσμος, παρά την απογοήτευσή του, θα είναι εκεί. Παρόλο που μόλις 1.300 εισιτήρια παραχώρησε ο Απόλλωνας στην Ομόνοια, ο κόσμος θα δώσει τη δική του μάχη. Επιτέλους, ανταμείψτε τον. Το αξίζει!

Autoremarketing

Bet on Alfa