ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνδρέας Δημητρίου:"Σοϊλέδης και Καρλίτος προπονούνται κανονικά και τέθηκαν στην...

Ανδρέας Δημητρίου:”Σοϊλέδης και Καρλίτος προπονούνται κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή”

Στο ραδιόφωνο του «Άστρα» μίλησε ο επρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου:

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για την ποινή του Τζον Κάρβερ: «Ήταν μια στιγμή έντασης στο παιχνίδι με τον Εθνικό και η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει θετικά αυτή την δυσάρεστη κατάστασης. Ο Κάρβερ ασφαλώς και θα ετοιμάσει την ομάδα, όμως στον αγώνα με τον Απόλλωνα την ευθύνη θα έχει ο βοηθός Γιώργος Σίμος».

Για το αν θα είναι μειονέκτημα: «Αναμφίβολα αποτελεί μειονέκτημα το ότι δεν θα έχουμε τον προπονητή μας στον πάγκο. Απ’ εκεί και πέρα οφείλουμε να αντιδράσουμε θετικά και σε αυτό το πρόβλημα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχει τεθεί, που είναι η νίκη. Είναι μια πρόκληση για εμάς, είναι τριπλής παραλλαγή αλλά έχουμε θέσει ξεκάθαρα την νίκη σαν στόχο. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με κορμό 2-3 χρόνων. Η ομάδα μας καλείται να βγάλει χαρακτήρα και προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι».

Για τον Απόλλωνα: «Ήταν δύο παιχνίδια που δεν δικαιούταν να χάσει ο Απόλλωνας. όταν σε δύο ντέρμπι έχει μηδέν βαθμούς δημιουργείται και πίεση, την οποία θέλουμε να εκμεταλλευτούμε θετικά. Ξέρουμε τις δύσκολες που υπάρχουν ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Σοϊλέδης και Καρλίτος προπονούνται κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή. Εκτός θα είναι ο Όρσουλιτς, ο Παναγιώτου, ο Βασιλείου και ο Κότσαρης».

Για την διαμάχη Μιλ. Νεοφύτου και Δ. Χριστόφια: «Είναι παραδεκτό ότι αυτά πλήττουν την εικόνα της ομάδας. Με τόσα πολλά που θα ήθελες να πεις γι αυτό το σκηνικό όμως την δεδομένη χρονική στιγμή τα Σωματείο θα κάνει αυτό που νιώθει σωστό. Δεν θα γίνει κάποια τοποθέτηση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα και θα πάρουμε απόφαση για το πώς θα χειριστούμε την υπόθεση».

Autoremarketing

Bet on Alfa